NotíciesTurisme

Més de 700 persones han participat en les activitats del Lloret Summer Nature

• El programa inclou les sortides guiades de snorkel amb descoberta de la flora i la fauna del litoral lloretenc i sessions de paddel ioga i paddel surf.

Lloret Turisme ha presentat les dades del Lloret Summer Nature, el programa que durant l’estiu ha ofert tota una sèrie d’activitats a l’aire lliure com sortides de snorkel, paddel ioga i sessions de paddel surf (que s’oferia a nivell d’iniciació i perfeccionament). Hi han participat 735 persones.

Les sortides de snorkel les ha dut a terme Xatrac, una associació mediambiental ubicada al Centre d’Interpretació del Medi Natural de la Casa del Mar a la platja de Fenals i que combinen la immersió lleugera amb la descoberta de la biologia marina.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que «l’any passat el snorkel en família va ser l’activitat d’aquest programa amb més demanda i per aquest motiu enguany n’hem incrementat el nombre de sessions. La proposta ha tingut molt bona acceptació per part dels usuaris, que gaudeixen molt d’aquesta activitat al mar amb una vessant educativa». El snorkel aquest any s’ha ofert de juny a setembre i s’hi han inscrit més de 400 persones; pel que fa a les sessions de paddel ioga i paddel surf s’han ofert al juliol i l’agost i hi han participat 141 i 158 persones respectivament (89 a iniciació i 69 a perfeccionament). Una de les característiques destacades d’aquest programa és l’alta fidelització, amb participants que repeteixen més d’un dia.

Per altra banda el Club d’Aigües Obertes també ha realitzat nombroses sortides durant tot l’estiu. Lloret de Mar és un dels municipis amb més nedadors actius que practiquen la natació en aigües obertes i fins i tot compta amb un club específic registrat per a aquesta disciplina.

Actualment la destinació disposa de 2 Rutes de Mar i un total de 2,5 kilòmetres abalisats per nedar amb total seguretat, que cobreixen Lloret, Fenals i Santa Cristina.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button