NotíciesTurisme

Més de 15.000 persones han gaudit aquest estiu del servei de dinamització de platges de Lloret de Mar

• El programa ofert per Lloret Turisme, ha inclòs els serveis de miniclub i les activitats dirigides a les platges de Lloret i Fenals, així com un espai amb activitats esportives a la platja de Lloret.

Un total de 15.661 persones han fet ús aquest estiu del servei de dinamització de platges que Lloret Turisme ofereix a les platges de Lloret i Fenals −les dues principals de la localitat− entre els mesos de juny i setembre.

Enguany, el programa es va posar en marxa el 16 de juny a la platja de Lloret de Mar i va estar en funcionament fins el 15 de setembre. A la platja de Fenals es va iniciar el dia 1 de juliol i va funcionar fins el 31 d’agost.

Les activitats ofertes a la platja de Lloret han comptat amb 8.981 usuaris, dels quals 2.249 han gaudit del servei de miniclub, biblioplatja i espai nadó; 3.360 han seguit les activitats dirigides dels matins a la Roca d’en Maig; 2.741 han participat en les activitats esportives de voleibol de la tarda i 331 han participat en les sessions de ioga, que s’oferien tant per adults com per famílies. A més, aquest estiu al miniclub de Lloret s’hi han organitzat quatre sessions titulades “Connecta amb el teu sòl pèlvic” a les que hi han assistit 63 persones.

El servei a la platja de Fenals ha comptat amb 6.362 usuaris, dels quals 2.504 han gaudit del servei de miniclub i 3.830 han participat en les activitats dirigides matinals. Pel que fa a les sessions de ioga, hi han participat un total de 283 persones.

El públic català i els residents a Lloret segueixen essent en conjunt els principals usuaris del programa de dinamització de platges, seguits dels usuaris de la resta de l’Estat. Entre el públic internacional, destaquen el francès com a usuaris dels miniclubs i l’italià en les activitats esportives de voleibol de la platja de Lloret.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El programa de dinamització de platges permet als nostres visitants gaudir d’hàbits saludables en un entorn privilegiat com són les nostres platges, són activitats que tenen molt bona acceptació i un alt índex de repetició. ”.

Aquestes dades suposen un increment respecte al 2019, abans de la pandèmia, en el que el programa de dinamització de platges va comptar amb 13.500 usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button