EducacióNotícies

Més de 140 joves presenten “Obre els ulls” al Teatre de Lloret, una obra mestra sobre la conscienciació

Petit resum

Durant aquesta setmana, els espectadors del Teatre de Lloret, han tingut l’oportunitat de gaudir de la 16a edició del musical UAP, que enguany porta per títol “Obre els ulls”. Aquest espectacle musical, creat per a conscienciar, ha reunit a 140 joves actors i actrius sobre l’escenari, representant quatre col·lectius simbòlics que reflecteixen diverses facetes de la societat que ens envolta.

Els quatre col·lectius

Entre aquests col·lectius, destaquen els consumistes, un cor que retrata aquells atrapats per la tecnologia i les xarxes socials, obsessionats per l’aparença i la fama. Aquests donen pas als treballadors, obligats a ocupar feines precàries i mecanitzades per satisfer les demandes excessives del mercat, contribuint a una producció contaminant.

A l’escenari també apareixen els dominadors, símbols del poder polític i econòmic, representats per les grans empreses i bancs preocupats només per maximitzar els seus beneficis en un món globalitzat. Finalment, el cor d’itinerants, encarna la gent humil que busca un lloc al món on viure lliurement, però es veuen afectats per l’expansió de ciutats de luxe i negocis que arrasen amb tot al seu pas.

“Obre els ulls” convida el públic a reflexionar sobre allò que s’ha perdut en el camí i el que encara es conserva. És una crida a la consciència, plantejant preguntes sobre el món que volem construir i els valors que desitgem preservar. Amb una combinació d’art i crítica social, aquest musical ha provocat emocions i diàlegs sobre els reptes i les oportunitats que ens envolten en l’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button