ComerçosNotícies

MARCARA, empresa distribuïdora de glaçons a Lloret, ens parla de les restriccions que han patit

Quant fa que us dediqueu al sector dels glaçons a Lloret de Mar? Fa vint anys que ens hi dediquem, abans teníem fàbrica i ara només fem la venda de glaçons.

Us hi havíeu trobat mai amb aquesta situació? Aquesta situació mai ens l’haviem trobada, però sí que és cert que més o menys cada any cap aquestes dates anem més justos, les fabriques ja comencen a tenir problemes d’abastiment, però com aquest any mai.

Us ha pujat molt la llum? Nosaltres ja no fabriquem, per tant, no sabria donar-te dades sobre aquest tema, però sí que a nosaltres ens acaba repercutint, els costos de fabricació són molt elevats, les fàbriques lloguen càmeres per guardar l’estocatge de glaçons, i com que aquest any després de la pandemia ningú sabia com aniria la temporada d’estiu, les fàbriques no van fabricar com altres anys abans de la pandemia i ens vàrem trobar que al mes de juny ja no hi havia estoc. Nosaltres truquem a totes parts del país per poder portar camions cap aquí, però tothom et diu que només en tenen per repartir a la seva zona.

Feu més coses a part dels glaçons? Si, hem fet vàries coses a part dels glaçons, però aquest any només ens dediquem a ells.

Heu hagut de reduir personal? Nosaltres cap a Sant Joan, al juny teníem contractada també una altra persona, i el 30 de juny lamentablement vaig haver de prescindir d’ella perquè ja veia que la cosa no pintava massa bé, i m’ho he acabat manegant jo sola, per tant si, em sap greu però ho he hagut de fer.

Com veieu que els bars cobrin pels glaçons? Bé, en realitat això aquí ja es feia, però no es reflectia amb el compte, potser no és una pràctica intel·ligent, però cadascú fa el que creu convenient, també és cert que el preu de beure alguna cosa a dins o fora a la terrassa és diferent, i al compte no et posen per separat el servei de terrassa.

Com veieu el futur? Ara mateix estem en un punt crític, està molt complicat amb poder trobar estoc entre fàbriques i distribuïdors, nosaltres als nostres clients hem hagut de restringir una mica el consum, perquè sinó no podem arribar a tots, hem d’intentar distribuir justament els glaçons durant el cap de setmana i esperar que el dilluns ens arribi més gènere. Pensem que queden deu dies de demanda extrema i després tot tornarà una mica a la normalitat, també és cert que la calor que ha fet aquests dies no ha ajudat gaire, esperem que tot es normalitzi aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button