Angel CustodioColumnesNotícies

Macrobotellot a Barcelona, ​​a primera línia amb Ángel Custodio

El de sempre. 24 de setembre de 2021. Tot o gairebé tot segueix igual.  Per desgràcia es mantenen totes les mesures de prevenció contra la covid-19, com són els gels hidroalcohòlics, màscares, distàncies de seguretat, vacunes … Cues per accedir als comerços i evitar aglomeracions, reserves en restaurants, pcr per viatjar…

Ara situa’t a 75 quilòmetres del nostre estimat Lloret de Mar, on i durant aquest cap de setmana has vist imatges que recorden alguna estiuenca nit a la zona de “la riera”.  Potser a menor escala, però som més petits, per tant problemes de la mateixa mena.

Parlo de Barcelona si, una de les millors ciutats del món però que al meu semblant, pateix un deteriorament i desgast més que notable i preocupant, i les seves festes no són una excepció.

Crec que poques ciutats europees han copat tantes portades en els “magazins” a causa dels violents disturbis.  Disturbis que, mesos enrere eren pràcticament passats per alt per part dels governants i representants de la vila barcelonina. Fins i tot m’atreviria a dir però no prometre, que des dels seus humils cases aquests han gaudit d’algun orgasme al veure la ciutat en flames.  Però no ho tinguis en compte, sóc molt mal pensat i una mica “bizarre”.

Tu que estàs llegint aquesta “turra” i has vist desenes de vídeos i imatges de les -ara asquerosas- festes de la Mercè.  Que no va i diu la srta.Ada que els macrobotellot que ella accepta en “la seva” ciutat, els han de controlar els Mossos d’Esquadra?  Si si si, aquests mateixos que en moltíssimes ocasions assenyala i culpa dels greus aldarulls de la seva ja grisenca ciutat.  Aquests que titlla de violents i poc professionals.


Anem a veure Ada sense hac, pit i sopa no cap a la boca.  Són “amiguis” o no ho són? 
Primer, que això és com que jo mani a un treballador que no és de la meva empresa. 

Segon, que una vegada més es demostra que la policia és com la medicina, a ningú li agrada fins que la necessita.  I arriba el dia en què la necessita.  Oi?  Fa uns mesos no li molestava tant el vandalisme que s’apoderava de la ciutat Comtal i tot es deia amb veu baixa. 

Tercer, que en un hipotètic cas que la Generalitat li faci cas … ¿això qui ho paga?  ¿Vostè farà un esforç a treure cash de les arques barcelonines per contribuir amb el seu germà gran?

 Quart: no li fa vergonya com a ciutadana i resident de Barcelona que els mitjans de comunicació minimitzin el calibre de violència i afirmin … “durant la nit d’ahir es va cremar una moto i hi va haver alguna baralla”.  Si, i a Faluya (Iraq) tot són discussions de veïns, no em fotis.

Després està el Sr. Batlle.  De traca.  Que compara el que ha passat amb l’erupció del volcà de la Palma, manifestant: “Es podia preveure però no es podia evitar”.  ¿Es podia preveure?  A algú li quedava una mica de dubtes que s’anava “a liar” com la de Just Marles el 2011 multiplicat per mil?

Ara obro el meló i et pregunto, de forma genèrica: Com controles un botellot  d’aquestes dimensions, sense que es faci ús de la força, amb joves etílics i emparats ja imaginem per qui?  O … si la policia fa ús de la força per solucionar el teu problema i les teves mancances, ho entendràs, passaràs pàgina i respaldarás als teus ara estimats agents?  Perquè m’imagino que enmig de la plaça Espanya amb semblant festa davant, amb per favors per bandera, no pretens que arreglin l’embolic, no ?
No s’admeten hipòcrites.  Gràcies i tanca la porta al sortir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button