EsportsNotícies

Lluïsa Baltrons (Atlètic Club Lloret) guardonada després d’una llarga lluita: “El futbol femení de la vila està d’enhorabona”

Escenari: Antiga Fàbrica Damm de Barcelona

Ahir 22 de febrer, es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la Gala de la VII Edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol. Es confirma una vegada més que, a través de l’esport, i en especial el futbol, s’organitzen un gran nombre d’activitats benèfiques i solidàries a favor dels més desfavorits.

Els premis volen ser un reconeixement a la tasca social i solidària de totes les iniciatives promogudes des del futbol federat. Els premis tenen l’objectiu de distingir aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen els valors, la solidaritat, el respecte i l’ètica esportiva en els camps de futbol.

La guardonada: Lluïsa Baltrons

Des de la Fundació es treballa per la solidaritat, la integració, empoderament de la dona i la protecció dels qui socialment són més vulnerables. Els premis, dividits en categoria individual i col·lectiva han estat entregats pels diferents membres del Jurat. En aquesta prestigiosa gala, la lloretenca, Lluïsa Baltrons, Fundadora de l’Atlètic Club Lloret, actualment, Vicepresidenta i Secretària del club, ha estat guardonada per la Fundació Catalana de Futbol per la iniciativa “el futbol femení com a repte de futur”. Lloret Gaceta ha parlat amb la guardonada, Lluïsa Baltrons:

«Cal donar visibilitat als equips femenins d’esports que tradicionalment han estat practicats per homes, com el futbol. Sempre he treballat activament per aconseguir fer créixer el futbol femení en el club, i al nostre municipi. He volgut implicar-me a fons per contribuir activament en el respecte en el món de l’esport femení i en visibilitzar el paper de la dona esportista».

Baltrons, compromesa i implicada, especialment amb aquells nens i nenes en risc de vulnerabilitat social, va crear aquesta entitat esportiva en el nostre municipi fa tan sols dues temporades. Tasca que sovint passa desapercebuda, però que cal reconèixer i és per això que des del Club estan agraïts a la Fundació pel seu reconeixement.

L’acte de reconeixement va tenir com a gran protagonista la solidaritat que han transmès clubs, futbolistes i persones vinculades al món del futbol català presents durant la gala. A aquest emotiu acte van assistir presidents, entrenadors, jugadors i àrbitres d’arreu del territori català.

Els premis van destacar la tasca de la guardonada Lluïsa Baltrons, en el futbol femení, que com a resultat, l’Atlètic Club Lloret compta enguany amb cinc equips de futbol femení. És el primer cop que a Lloret un club disposa de tants equips de futbol formats per noies. S’espera que els resultats acompanyin i s’aconsegueixi pujar a categories superiors, a més a més de la creació del Primer Equip femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button