NotíciesTurisme

Lloret Turisme tanca el 2022 participant en diferents accions promocionals en mercats estratègics


• S’ha desplaçat fins als Països Baixos per realitzar visites comercials a diferents operadors turístics i agents de viatge que treballen diversos segments de mercat.

Durant aquest darrer trimestre de l’any Lloret Turisme continua desenvolupant diferents accions promocionals que tenen per objectiu donar a conèixer l’actualització de la destinació i l’especialització en productes turístics com són el familiar, el MICE i l’esportiu. En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “aquests mesos fora de la temporada turística ens focalitzem en accions que permetin consolidar la nostra estratègia de promoció i gestió turística”.

Entre el 30 de novembre i el 2 de desembre Lloret Turisme es va desplaçar fins als Països Baixos per realitzar una agenda comercial amb diferents operadors turístics com són Sunweb, TUI i FTI, però també consultors de viatges com The Travel Club o Travel Counsellors NL.

Aquesta acció dona continuïtat a l’agenda comercial que es va realitzar a Bèlgica el primer semestre de l’any organitzada pel gabinet de comunicació i relacions públiques que Lloret Turisme té contractat al mercat del Benelux.

Aquest mercat ha mostrat un alt índex de fidelització, inclús en pandèmia i postpandèmia i és un dels clients amb un major nivell de despesa en oferta complementària com la restauració. Per aquest motiu, el mes passat també es va organitzar un webinar on hi van participar una cinquantena d’operadors de Bèlgica i Països Baixos, a més de 10 empreses d’allotjament lloretenques, que de manera segmentada van poder presentar la seva oferta especialitzada. Aquests establiments hotelers van ser: Acapulco, Anabel, Casa Coco, Delamar, Evenia Olympic, Guitart, L’Azure, Miratge, Rosamar i Samba.

Lloret Turisme també va assistir recentment a la Jornada de Gastronomia i Turisme Familiar organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i la Fundació Alícia a Món Sant Benet, on es va presentar el projecte Little Foodies en restauració infantil bona, sana i sostenible de la mà del xef executiu d’Evenia Hotels, un dels establiments certificats de la destinació. Aquest projecte ha estat impulsat per Lloret Turisme i la Fundació Alicia i actualment hi ha una vintena d’establiments de restauració certificats entre hotels i restaurants.

Per altra banda, avui el Lloret Convention Bureau ha acollit un viatge de premsa, organitzat en col·laboració amb el Costa Brava Girona Convention Bureau, del mitjà francès “Voyage&Stratégie” especialitzat en el segment de turisme de reunions. El periodista Stéphane Jaladis ha pogut descobrir l’oferta d’allotjament especialitzada com l’Hotel Sant Pere del Bosc i l’Hotel Santa Marta i ha realitzat visites complementàries com els Jardins de Santa Clotilde. “Voyage&Stratégie” és un dels principals mitjans de comunicació per a viatgers de negocis i organitzadors d’esdeveniments de França, i després de la visita al territori redactaran un reportatge al respecte.

En termes de turisme esportiu, la propera setmana Lloret Turisme participarà en un benchmark organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava per conèixer algunes de les instal·lacions de futbol de referència del territori com són Torremirona, Royalverd, PGA i l’estadi de Montilivi.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button