NotíciesTurisme

Lloret Turisme promociona l’oferta esportiva de Lloret de Mar als British Summer Championships

Lloret Turisme, conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha participat aquests 25 i 26 de juliol en una acció promocional vinculada a l’esdeveniment British Summer Championships, que enguany s’ha celebrat a la ciutat de Sheffield, amb l’objectiu de fer contactes amb els entrenadors dels clubs participants i captar estades d’entrenament a Catalunya. Lloret Turisme va estar acompanyada per l’agència receptiva especialitzada: Evenia Travel services.


Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “Lloret de Mar disposa d’una piscina de mides olímpiques amb llum natural i una oferta en allotjament propera i especialitzada en turisme esportiu que l’ha convertit en un espai molt demandat per a training camps. Participar en aquesta acció específica ens ha permès reforçar el nostre posicionament en training camps de natació al Regne Unit”. Actualment la Piscina de Lloret acull estades d’entrenament principalment de França i països escandinaus amb un alt índex de fidelització; des d’inici d’any ja s’han dut a terme un campionat de Catalunya de natació aleví, un campionat d’Espanya de natació artística infantil, una competició de waterpolo femení i 42 estades esportives de clubs estrangers provinents de França, Alemanya, Noruega i Polònia.


La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, també ha explicat que “justament aquests dies es troba entrenant a la Piscina de Lloret, Anna Tarrés, màxima responsable de la Selecció Espanyola de Natació Sincronitzada entre el 1997 i el 2012 i actual entrenadora de natació sincronitzada del Club de Natació Kallípolis de Barcelona que ja ha vingut en diverses ocasions a la Piscina de Lloret per dur a terme els seus entrenaments”. Tarrés es troba entrenant amb les 9 nedadores de la selecció absoluta d’Israel, per preparar el Campionat Europeu de Natació amb la modalitat d’artística, que es durà a terme a Roma de l’11 al 15 d’agost.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button