El PobleNotícies

Una nova sèrie de Netflix, Nestea, Desigual i Mahou, escullen Lloret per gravar les seves produccions aquest 2023

Lloret Turisme posa en valor la trajectòria del Lloret Film Office a Madrid

“Ha estat en el marc del ITH Innovation Summit, un esdeveniment de referència del sector turístic sobre les darreres novetats en innovació i tecnologia” Segons informa Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha participat a l’ITH Innovation Summit, un esdeveniment de referència en l’àmbit hoteler sobre les darreres novetats en innovació i tecnologia aplicades al sector, organitzada per l’Instituto Tecnológico Hotelero (ITH).

Lloret Turisme hi va participar com a entitat convidada per parlar del seu projecte Lloret Film Office, una divisió creada el 2006 per oferir assessorament professional al sector audiovisual que vol filmar a Lloret de Mar i aprofitar el potencial de les filmacions com a estratègia de dinamització del municipi i de promoció turística de la destinació.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, hi ha participat acompanyada de Jorge Noguerales, un dels localitzadors més cotitzats del moment i que darrerament ha portat diverses superproduccions a Lloret de Mar, com Uncharted.

“En aquests 17 anys de gestió del Lloret Film Office hem pogut crear sinergies i teixir complicitats amb especialistes del sector, com Jorge Noguerales, i aconseguir un alt grau de fidelització i repetició que ve motivat per unes localitzacions amb una enorme versatilitat: la combinació dels jardins noucentistes de Santa Clotilde i l’entorn verge de Cala Sa Boadella, una oferta hotelera especialitzada i la llarga trajectòria del Lloret Film Office que compta amb aquesta voluntat de facilitadora”.

Elizabeth Keegan

L’any passat Lloret de Mar va acollir una trentena de rodatges i sessions fotogràfiques entre les quals destaquen la superproducció de Warner Bros “Mrs. Davis” que actualment s’emet a HBO. A banda dels rodatges per a sèries, que darrerament s’han incrementat notablement degut al gran volum de contingut audiovisual de les plataformes de streaming, també destaquen rodatges de caràcter publicitari d’importants marques comercials. En aquest sentit, l’any passat es varen rodar a Lloret anuncis i sessions fotogràfiques per empreses com Donuts, Volvo o Isdin entre d’altres.

Rodatges 2023 a Lloret

Pel que fa a aquest 2023, de moment, han apostat per la destinació la sèrie “la Mano de Hierro” de Netflix que va començar el rodatge de la seva nova sèrie original espanyola fa uns mesos a diferents localizacions de Barcelona, Lleida i Girona, on Lloret de Mar es un dels escenaris escollits per la productora. Un thriller de 6 episodis, situat a Barcelona, ​​que reuneix algunes de les cares més reconegudes del panorama audiovisual espanyol, dirigida per Lluís Quílez i protagonitzada per Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina, Sergi López, Enric Auquer y Eduard Fernández. La trama de la serie es basa en la corrupció, narcotràfic i assassinats, banyada per les onades del Mediterrani. Encara no hi ha data per l’estrena, així que estarem atents a la petita pantalla.

D’altra banda, han passat per Lloret durant aquest primer semestre -que està a punt d’acabar- del 2023, grans marques nacionals i internacionals com les begudes Nestea, Mahou i la marca espanyola de moda, Desigual, per rodar els seus espots publicitaris. Així que, també haurem d’esperar a les nostres pantalles per poder gaudir dels documents audiovisuals que s’han gravat a Lloret de Mar i sempre enorgulleix sentir-se’n part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button