NotíciesTurisme

Lloret Turisme participa en una acció promocional amb Jet2 Holidays per  donar a conèixer la seva oferta de turisme familiar al Regne Unit

Lloret Turisme va participar ahir a Bristol (Regne Unit) en una acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme amb una quarantena d’agents de l’operador britànic Jet2 Holidays.

Aquesta acció promocional forma part de la campanya de promoció de la companyia aèria Jet2 que obre per aquesta temporada una nova ruta que connectarà la Costa Brava, des de l’aeroport de Girona, amb Bristol. També s’han confirmat les rutes ja existents des del 2019 des de Girona amb el Regne Unit amb aquest mateix operador amb les ciutats de Birmingham, East Midlands, Leeds, Londres-Stansted, Manchester i Newcastle.


L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que “La previsió de la companyia per aquesta temporada és de 50.000 seients i 11 vols a la setmana a l’aeroport de Girona, el que és molt positiu. D’aquest total una important part pernocten a Lloret de Mar amb qui Jet2 té tancats acords amb gairebé una trentena d’hotels”. Segons l’eina d’intel·ligència turística Mabrian, amb la que treballa Lloret Turisme, durant aquest 2022 el Regne Unit es mostra com al segon mercat amb més mencions turístiques de Lloret de Mar després d’Espanya.


Durant l’acte Lloret de Mar i Salou, úniques destinacions turístiques de Catalunya que hi participaven, van poder presentar l’oferta turística del territori als agents participants i es va tancar l’acte amb una acció de networking amb tots els assistents.


En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “És una satisfacció poder recuperar aquestes accions promocionals amb el mercat britànic després d’un any amb gairebé nul·la mobilitat internacional. Aquest tipus d’accions ens permeten seguir incidint en els nostres mercats tradicionals i, en aquest cas, especificadament en l’oferta especialitzada en turisme familiar, el principal perfil de l’operador Jet2 Holidays amb qui hem tancat altres accions de comàrqueting aquest 2022». Actualment aquest operador té tancat contracte amb 29 hotels de Lloret de Mar.


Des del 2010 Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme i compta actualment amb 24 establiments certificats entre empreses d’allotjament i d’activitats.

El mercat britànic es va situar el 2019 com el tercer mercat emissor més important per a Lloret de Mar amb 121.142 viatgers d’aquesta procedència, un 9,2% sobre el total de viatgers i un total de 660.577 pernoctacions, el 11’3% sobre el total de pernoctacions de la destinació. Més de 14.000 van venir a través d’aquest operador, essent aproximadament un 50% dels seus clients famílies i l’altre 50% parelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button