La GentNotícies

Lloret tenyirà els aparadors comercials de lila en el marc del 25N Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de Lloret, a través de la Regidoria d’Igualtat, i amb el suport de l’Associació de Comerciants i les entitats locals Càritas i L’Aurora, ha presentat avui la campanya “Lloret, contra la Violència Masclista”, vinculada al Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25N) i que s’iniciarà a partir de dimarts 22 de novembre. 

Els comerciants adherits a la iniciativa tenyiran els seus aparadors de color lila i, a més, l’Ajuntament els facilitarà uns pòsters amb les diferents frases guanyadores i finalistes del concurs d’eslògans que organitza cada any l’entitat de dones L’Aurora, així com també se’ls oferirà unes cistelles amb llaços lila elaborats per dones de Càritas. Aquests llaços estaran a disposició de la ciutadania. Per Tico Alsina, representant de l’Associació de Comerciants cal destacar la importància de “fer d’altaveu”. Les entitats locals L’Aurora i Caritas han destacat que aquestes iniciatives ajuden a donar visibilitat i que aquestes campanyes estan integrades dins del seu dia a dia. 

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, explica que “cada any busquem propostes conjuntes com aquesta per dur-les a terme amb la societat civil i les empreses de Lloret, per donar visibilitat a aquesta xacra, que encara és molt present a la nostra societat, i sensibilitzar-ne la població”.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha recordat que “les polítiques de gènere són i s’han de treballar de forma transversal”.”

Per altra banda, ahir l’Ajuntament de Lloret també es va sumar al Dia Internacional de la Memòria Trans amb el llançament d’un vídeo a les xarxes socials i la lectura d’un manifest. Segons l’Observatori de Persones Trans Assassinades, entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022 es van registrar 327 assassinats dins d’aquest col·lectiu.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button