NotíciesTurisme

Lloret, seu de la 2ª edició del Sports & Events, el workshop internacional dedicat al turisme esportiu més important del sector

La destinació és un referent a la província de Girona en turisme esportiu i reforça el seu posicionament amb aquesta acció estratègica
Lloret de Mar, 25 d’octubre del 2023.- Des d’ahir, 24 d’octubre, i fins el dia 26 d’octubre, Lloret de Mar és la seu del II Sports & Events Workshop, esdeveniment organitzat per Eventoplus amb el suport de Lloret Turisme i la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i l’Agència Catalana de Turisme.

Lloret de Mar es converteix aquests dies en l’epicentre internacional del turisme esportiu, reunint prop de setanta compradors de més de 20 països diferents especialitzats en turisme esportiu; agències específiques d’esdeveniments i estades esportives, i agències d’incentius i reunions provinents de països europeus com Àustria, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Finlàndia, Itàlia, Noruega, Suïssa, Suècia, Holanda, Regne Unit i Espanya, entre d’altres, tindran l’oportunitat d’entrevistar-se amb reunions programades one to one amb una setantena de destinacions i allotjaments especialitzats en turisme esportiu també d’àmbit internacional.

Lloret de Mar compta amb la participació de Lloret Turisme i el Lloret Convention Bureau per la part del sector públic i per la part del sector privat amb l’hotel L’Azure, Guitart hotels, Rosamar hotels, l’hotel Santa Marta i el Gammarus Restaurant & Beach Club i l’agència receptiva Traveltec.

En paraules del regidor de turisme, Frederic Guich, “Tenir aquesta setantena de compradors internacionals en turisme esportiu a casa és la millor forma de mostrar la nostra oferta especialitzada, tant en equipaments i instal·lacions com de l’entorn natural, que ens permeten la pràctica esportiva de disciplines indoor i outdoor, com pel que fa a l’oferta especialitzada en allotjament i serveis, i a la vegada és un potent aparador per consolidar la nostra marca com a destinació de turisme esportiu al sector professional”. La primera edició d’aquest workshop internacional Sports & Events va tenir lloc el passat mes de maig a València amb gran èxit.

Un alt percentatge d’aquests compradors internacionals estan especialitzats en organització de training camps en diferents modalitats esportives, una de les categories de turisme esportiu per les quals Lloret de Mar té més demanda. A més durant els darrers anys des de Lloret Convention Bureau s’està impulsant aquesta línia de treball de Meetings&Events en la qual es combina l’oferta especialitzada de la destinació en l’àmbit de reunions i congressos amb incentius esportius experiencials que fomenten valors com el treball en equip i la cohesió. En paraules del regidor de turisme “El turisme esportiu i el de reunions i esdeveniments es complementen bé i a Lloret de Mar tenim la sort de comptar amb una oferta especialitzada dels dos productes”.

A banda dels dos dies de reunions, que tenen lloc a l’hotel L’Azure , els participants disposen d’un complert programa experiencial que inclou la descoberta de la destinació pel que fa l’oferta esportiva, la gastronomia i activitats complementàries per fomentar el contacte entre compradors i venedors com són senderisme pel nou tram del camí de ronda, la ruta indiana, l’experiència immersiva del Castell de Lloret, rutes en bicicleta de carretera i BTT o la cursa d’orientació amb tast de vins al paratge de Sant Pere del Bosc.

Des de l’any 2006, Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló. Actualment el municipi disposa de 12 empreses d’allotjament i 2 agències receptives certificades en turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme, a més de 17 establiments i 2 agències receptives certificades en cicloturisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button