ActivitatsNotícies

Lloret presenta les propostes de teambuilding i incentiu per esdeveniments d’empresa a la vila

Vídeo promocional

Una quarantena d’assistents han participat avui dijous, a la presentació de la plataforma “Lloret Experiències”, la primera web dedicada exclusivament a promocionar i visibilitzar les activitats de teambuilding i incentiu per equips i esdeveniments d’empresa a Lloret de Mar.

Aquesta iniciativa està promoguda pel Lloret Convention Bureau, entitat público-privada que compta actualment amb més de 50 socis especialitzats en donar servei al turisme de reunions i esdeveniments. El regidor de turisme, Frederic Guich, ha destacat “Lloret de Mar té un entorn natural i cultural privilegiat, a més d’una àmplia oferta d’empreses d’activitats per gaudir-la, i aquesta plataforma uneix aquests dos valors afegits”.

Les diferents propostes d’incentiu i teambuilding es mostren en diferents categories segons els interessos dels organitzadors d’esdeveniments: enogastronomia, cultura i tradició, oci, natura i esport, salut i benestar i sostenibilitat i RSC. Alguns exemples són unes olimpíades que combinen una sèrie d’activitats de teambuilding amb la pràctica del rem amb els tradicionals llaguts, una pràctica esportiva molt arrelada a Lloret de Mar; Sips of home, que posa en valor la història de daiquirí a la ciutat amb un tast de còctels o un escape room al Museu del Mar.

Cadascuna de les categories incorpora les fitxes de les diferents activitats que inclouen: la descripció, algunes fotos, la durada aproximada, el número màxim de persones, els idiomes en què es pot realitzar i el contacte de l’empresa. En paraules de la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario “es tracta d’una eina pensada per donar resposta a les necessitats dels organitzadors d’esdeveniments, singular i diferenciadora; per tant, estem convençudes que serà de gran utilitat als nostres clients, els quals busquen cada cop més experiències úniques i arrelades al territori”.

Més info a la web Lloret Experiences:

👉🏻https://experiences.lloretdemar.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button