NotíciesTurisme

Lloret presenta la seva oferta Adults Only i molt més, aquest cap de setmana a la Fira B-Travel de Barcelona

Hi serà de l’1 al 3 d’abril per promocionar al mercat català la proposta de valor de Lloret de Mar 

Lloret Turisme es troba des d’avui i fins diumenge a Barcelona participant a la fira B-Travel. Es tracta de la fira turística de referència a Catalunya amb més de 100 expositors, en representació de més de 500 empreses, i 6.500 metres quadrats de superfície expositiva.

Lloret de Mar hi és present amb un estand a l’espai del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona per promocionar tota la seva oferta turística per a aquesta temporada. Entre les novetats que es presenten, destaquen les activitats de benestar, d’actiu – natura i cultura a l’aire lliure amb una complerta programació de visites guiades, i teatralitzades així com de descoberta de l’entorn natural. També es tornen a programar esdeveniments consolidats a la destinació com la Gran Fondo Lloret Costa Brava que tindrà lloc el proper 24 d’abril o la celebració dels  “Dies d’Aventura”,  un cap de setmana que arriba el 21 i 22 de maig amb tota una sèrie d’activitats d’actiu com són les sortides guiades amb caiac, batejos de submarinisme, sortides de vol nàutic (parasailing), paddle surf, activitats aquàtiques, bungee jumping i tastets de pàdel i golf.

A més de donar a conèixer les propostes d’activitats i el calendari d’esdeveniments, Lloret de Mar incidirà en presentar la seva proposta de valor per a les famílies i el segment Adults Only amb  allotjaments i serveis adaptats a les necessitats de cada perfil. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “Ens trobem a prop de Setmana Santa i Lloret és una destinació propera amb una àmplia oferta de lleure. Els darrers anys, amb la pandèmia i les restriccions de mobilitat, hem tingut l’oportunitat de mostrar al públic català un Lloret de Mar que per a molts encara és desconegut. Disposem d’una programa d’activitats de cultura, esdeveniments i propostes d’oci per gaudir de la natura durant tot l’any i una oferta d’allotjament renovada i especialitzada per als diferents tipus de públic”. 

Els assistents a la fira tindran l’oportunitat de participar en un sorteig per a una escapada a Lloret de cap de setmana, una acció que pretén dinamitzar la participació de la destinació a la fira.

L’any 2021 Lloret de Mar va rebre 565.783 turistes, dels quals, 322.901, eren provinents de l’Estat Espanyol. Del total de visitants espanyols 285.095, un 88%, eren de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button