NotíciesTurisme

“LLORET IS A MATCH”: La nova eina promocional de Lloret Turisme amb 8 vídeos que prometen seduir

Lloret Turisme ha llençat aquesta setmana les píndoles promocionals que conformen el projecte “Lloret is a match”, una nova eina de promoció per a que els professionals del sector turístic lloretenc tinguin al seu abast i en diferents idiomes, material per mostrar els atractius turístics de la destinació en les diferents accions de comercialització en les que participen al llarg de l’any.

Així doncs, i buscant una manera divertida, fresca i original, de presentar la destinació, “Lloret is a match” s’ha inspirat en la plataforma de cites Tinder, per a traslladar el missatge de que existeix un Lloret ideal per a cada perfil de visitant. Aquestes peces audiovisuals estan locutades en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus i es divideixen en…

…8 temàtiques diferents, segons cada tipus de visitor persona:

  • Natura (@Mindfulness_girl), en la que es convida als visitants a gaudir de l’entorn natural de Lloret, d’espais a l’aire lliure com el camí de ronda o els Jardins de Santa Clotilde i de la pràctica d’activitats de Benestar.
  • Cultura (@Culture_Seeker), en la que es posa en valor el patrimoni cultural del municipi a través d’indrets com el poblat iber del Turó Rodó, la Dona Marinera o el llegat indià, amb els equipaments modernistes i la figura de Constantí Ribalaigua i el seu famós daiquiri.
  • Platges (@Beach_Lover), amb imatges de totes les platges i cales de Lloret de Mar, oferint l’opció de poder gaudir tant de platges urbanes com de cales més salvatges i paradisíaques.
  • Família (@Familyman), divertida peça que destaca l’oferta familiar de la destinació per a infants, adolescents i els seus familiars.
  • Gastronomia (@foodielove), en la que es mostra el gran ventall de possibilitats que ofereix la gastronomia local, tant a través de la cuina mediterrània, com de la dels americanos o de la internacional.
  • Adults Only (@Solo_Traveller) presentada com “un paradís pels vostres sentits”, en la que s’hi poden trobar tot tipus d’opcions pel públic adult.
  • Esdeveniments (@Party_Animal), posant de relleu la infinita varietat d’activitats, fires, actes de cultura popular, cicles de concerts o festivals que se celebren durant tot l’any a la vila.
  • Esports (@Sport_Freak), on es presenta un Lloret de Mar en clau esportiva, una destinació ideal per a la pràctica de tot tipus de disciplines.

“Lloret is a match” compta també amb el seu propi web, on es poden trobar les càpsules promocionals en tots els idiomes: lloretisamatch.lloretdemar.org. Amb aquest material es pretén facilitar la labor dels professionals de la indústria turística del territori a l’hora de promocionar l’àmplia i transformada oferta de la destinació en els diferents mercats emissors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button