CulturaNotícies

Lloret i Fenals celebren Sant Jordi amb una setmana d’activitats per a totes les edats

Aquesta setmana i la que ve, Lloret de Mar i Fenals s’omplen d’activitats amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, oferint des de presentacions de llibres fins a concerts i espectacles de màgia.

Dimarts 16 d’abril

Els actes comencen avui dimarts a les 19 h amb la presentació del llibre “Sant Jordi heroi i Patró de Catalunya” de Quim Torra, expresident de la Generalitat i fotografies del lloretenc Òscar Rodbag. L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Casa de la Cultura.

Dimecres 17 d’abril

Demà, dimecres 17 d’abril, la música prendrà protagonisme amb el Club d’audició musical a la Biblioteca de Lloret a les 18 h, on es debatrà l’obra de Jaume Sisa “Qualsevol nit pot sortir el sol”. A les 20 h, la Parròquia de Sant Romà acollirà la presentació del llibre “Invitados a reconstruir” de Sor Lucía Caram.

Dijous 18 d’abril

El dijous, la Sala Polivalent tornarà a ser l’escenari de la presentació d’un llibre: “El Club de las Chicas de Oro-Felizmente divorciada” de M. Carmen Martínez i Galindo; esdeveniment organitzat per l’Associació Aurora de Lloret.

Divendres 19 d’abril

La Festa de la Cultura Lloretenca començarà divendres 19 d’abril a les 20 h al Teatre de Lloret, on es lliuraran els premis literaris Vila de Lloret, i Joan Llaverias i es reconeixerà la producció cultural local.

Dissabte 20 d’abril

El cap de setmana estarà ple d’activitats. Dissabte 20, a les 11:30 h, els més petits podran gaudir del Racó dels Contes (Els antecedents familiars de Sant Jordi” a càrrec de “La Senyoreta”) a la Biblioteca de Lloret, i a la nit, a partir de les 20h, el teatre acollirà la Festa de la Cultura Lloretenca al Teatre de Lloret: una mostra d’arts escèniques i plàstiques, la Presentació de l’Any Domènech 24-25 i el lliurament del guardó Sa Gavina 2024.

A les 22 h del mateix dissabte, serà el moment per als més joves amb l’escenari preparat als voltants del Teatre de Lloret (Plaça de Germinal Ros) on se celebrarà el Concert de la Nit del Canet i a continuació actuarà Celtics DJ.

Dimarts 23 d’abril

El dia oficial de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, Lloret de Mar ho celebrarà amb la tradicional Fira del Llibre i la Rosa al Passeig de Verdaguer i un espectacle de màgia a la Plaça de la Vila a les 19 h.

Fenals el 23 d’abril

A Fenals, la jornada de Sant Jordi començarà a les 8h amb venda de roses, signatura de llibres per autors locals i intercanvi de llibres a la Plaça Esteve Fabregas, creant un ambient festiu i cultural que uneix la comunitat en la celebració d’aquesta tradició tan estimada. Estaran a la plaça fins a les 14:00 h. Organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes de Fenals i Santa Clotilde

Aquesta programació especial per Sant Jordi és una mostra del ric teixit cultural de Lloret de Mar i Fenals, destacant el compromís continuat amb la promoció de la literatura i les arts entre residents i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button