NotíciesPolítica

Lloret en Comú i Podem Lloret unifiquen forces per les properes eleccions municipals al maig del 2023

Lloret Em Comú i Podem Lloret de Mar son conscients que per afrontar les eleccions municipals és necessari cohesionar i consolidar la seva aliança al voltant de la denominació Lloret En Comú Podem.

Tal com manifesten al seu comunicat oficial “Les formacions polítiques de Lloret En Comú i Podem Lloret de Mar aposten per una aliança estratégica unitària de progrés, de transformació i de canvi, d’innovació permanent, feminista, ecologista, municipalista i republicana per oferir una alternativa electoral útil, alternativa i il•lusionant a les ciutadanes i els ciutadans de Lloret de Mar”.

A les dues últimes eleccions municipals a Lloret de Mar, l’espai polític que ocupa tant Lloret En Comú com Podem es va presentar dividit, comptabilitzant a l’última elecció municipal fins a 3 candidatures diferents.

Tant des de Lloret En Comú com des de Podem s’han marcat l’objectiu d’anar unificant aquest espai, i fruit d’aquesta voluntat es l’acord al que han arribat, després de diferents reunions entre membres de Lloret En Comú i Podem de Lloret de Mar han signat un acord per a concorre conjuntament a les eleccions municipals del proper 2023 a Lloret de Mar.

Aquest acord ha estat ratificat per les assemblees de les dues organitzacions i signat per Xavier R. Pacios, Coordinador Lloret En Comú i Evaristo Muñoz el Coordinador Podem Lloret de Mar. On en breu s’aniran desvetllant els candidats a formar part d’aquesta unió.

Per finalitzar, destaquen que les diferents aplicacions gràfiques, així com els dominis d’ús a internet i xarxes vindran determinats per la imatge proporcionada a nivell nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button