EducacióNotícies

Lloret de Mar tindrà una nova escola amb dues línies per a cada nivell educatiu, des de P-3 a sisè de primària

Ajuntament i Conselleria d’Educació han acordat aquest passat dijous establir un nou centre d’educació al municipi. Lloret de Mar tindrà una nova escola pública de dues línies per donar resposta a la demanda de més places educatives durant la primera etapa de l’ensenyament obligatori.

El nou centre escolar, que disposarà de dos grups per a cada nivell educatiu, des de P-3 a sisè de primària, està previst que s’ubiqui en uns terrenys adjacents a l’actual Institut Sant Quirze, ubicat al barri de Puigventós, conegut com a barri de la Càndida.

Amb l’acord formalitzat entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació, el municipi disposarà de cinc centres d’educació infantil i primària, que se sumen als quatre centres d’estudis secundaris, les dues llars d’infants municipals i un centre concertat. S’espera que els treballs per a l’arranjament del nou equipament s’iniciaran en les pròximes setmanes amb la voluntat que el nou centre educatiu entri en funcionament a l’inici del curs escolar 2024/2025. 

Els darrers anys la Secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha treballat estretament amb la Conselleria d’Educació per exposar les necessitats i mancances que presenta el sistema educatiu del municipi. En aquest sentit, l’alcaldable i regidor d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Albert Ferrández, ha ressaltat que “ens mostrem contents davant aquest acord perquè fem realitat un nou centre educatiu per a Lloret i donem respostes reals per millorar l’atenció i qualitat educativa als nostres infants i joves”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button