NotíciesTurisme

Lloret de Mar serà la seu del Terres Check-In Internacional Hospitality Film Festival 2023

El Palau Güell de Barcelona va acollir la presentació de la segona edició del Terres Check-In Internacional Hospitality Film Festival i es va fer oficial que Lloret de Mar serà, el proper 13 de setembre, la seu del Terres Check-In Internacional Hospitality Film Festival 2023.

Per l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, “Lloret de Mar és una destinació turística de llarga trajectòria i els darrers anys s’ha posicionat fortament en l’àmbit de la tecnologia i la digitalització, tant en el sector públic com privat. El màrqueting digital és un gran aliat per al sector turístic i és un orgull ser la seu d’aquest Terres Check-In Internacional Hospitality Film Festival 2023”. La jornada es durà a terme a l’Hotel Guitart Park i al Teatre Municipal.

El Terres Check-In Internacional Hospitality Film Festival té per objectiu posar en valor l’àmbit audiovisual en el sector de l’hospitalitat i combina un lliurament de guardons i reconeixement professional en diferents serveis turístics ─com són allotjament, comerç, restauració o parcs temàtics─ amb un programa formatiu i permet l’intercanvi d’experiències.

Santi Valldepérez, CEO de Terres Landscape&Travel Communication, un dels impulsors de l’esdeveniment, explica que “amb aquesta vocació de ser molt més que un acte de lliurament de guardons, aposta per fomentar el Terres Check-In com un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació”.

En aquest línia, el programa d’aquest 2023 inclou el dia 12 de setembre una visita a IDEAL, Centre d’Arts Visuals, la productora Minoria Absoluta i al Maresme Film Commission (Maresme). El dia central, 13 de setembre, hi haurà ponències sobre el binomi turisme i sector audiovisual, el lliurament de guardons i exposició de casos d’estudi. Tanca el programa, l’endemà 14 de setembre, la visita a l’Escola d’Hostaleria de Lloret i la verema i tast de vins a Domini Sant Pere ubicat al paratge de Sant Pere del Bosc. L’any 2022, Lloret de Mar ja va fer una primera col·laboració amb el festival en què va poder presentar al jurat i col·laboradors el projecte de Lloret Film Office, que depèn de Lloret Turisme i que dona assessorament i aprofita el potencial de promoció que generen les produccions audiovisuals.

El Terres Check-In International Hospitality Film Festival és una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala. Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, en representació de les tres fundacions, ha explicat que “aquest festival s’alinea amb l’objectiu de les tres fundacions de generar i transferir coneixement”. A més de l’Ajuntament de Lloret i Lloret Turisme, també són col·laboradors d’aquest esdeveniment Turisme de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona de la Diputació de Girona.

Diversos estudis dels darrers anys indiquen que el 65% dels viatgers veuen vídeos de les destinacions on planegen viatjar; que 3 de cada 5 viatgers que solen veure vídeos en línia els utilitzen per limitar les opcions de marca, destinació o activitat; o que les persones d’entre 18 i 24 anys prefereixen utilitzar TikTok i Instagram com a cercadors per sobre de Google; o que el 87% dels professionals del màrqueting admeten que el vídeo augmenta el trànsit al seu lloc web, i un altre 80% reconeix que el vídeo ajuda a augmentar les vendes directament.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button