NotíciesTurisme

Lloret de Mar serà la seu del 10è aniversari de l’associació Barcelona Travel Bloggers

L’associació catalana de bloguers de viatges ha escollit Lloret de Mar com la seu del seu desè aniversari que tindrà lloc del 6 al 8 d’octubre. Participaran uns 130 bloguers i creadors de contingut d’arreu de Catalunya i Espanya. Al 2018 el municipi ja va acollir la celebració del cinquè aniversari de l’associació i l’esdeveniment va generar un impacte de més de 63.000.000 d’impressions a les xarxes socials en el període d’1 mes. En total, es van publicar més de 10.000 tuits i 200 fotografies.

Per aquesta edició tan especial l’equip de Lloret Turisme, de la mà de la junta directiva de l’associació, està preparant un complert programa que començarà el divendres i finalitzarà el diumenge i que aglutina tot tipus d’activitats per descobrir els atractius i les novetats de la destinació. La descoberta de l’entorn natural inclou propostes com recórrer els camins de ronda; gaudir del mar amb activitats com snorkel, caiac, paddle surf o submarinisme; posar a prova als més valents amb activitats d’aventura de la mà de les empreses que formen el projecte Lloret Adventure; o explorar en família la flora i la fauna del nostre litoral amb els tallers de biologia marina de la Casa del Mar.

Per altra banda, les propostes culturals permetran endinsar-se en el llegat indià de la vila amb visites guiades al nucli antic o al Cementiri Modernista o tematitzades, com la novetat d’enguany “Gardens of the Dragon” que té lloc als Jardins de Santa Clotilde i descobreix els secrets més ben guardats del rodatge de “House of the Dragon”, aquests jardins noucentistes es troben inclosos a la Ruta Cultural Europea de Jardins Històrics del Consell d’Europa. Les novetats turístiques d’aquest 2023 amb el Castell de Lloret, la visita al celler del Domini Sant Pere al Paratge de Sant Pere del Bosc o el nou restaurant Gammarus ubicat a Cala Canyelles, també tindran un protagonisme destacat.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, comenta: “Ens fa molta il·lusió ser la seu d’aquest desè aniversari. L’any 2018 la valoració de l’esdeveniment de l’associació Barcelona Travel Bloggers a Lloret va ser molt positiva, tant pels bloguers que varen viure l’experiència, com per a nosaltres com destinació. L’acció va permetre que més d’un centenar de prescriptors de viatges poguessin descobrir el Lloret del segle XXI i la seva proposta de valor i millorar d’aquesta manera el nostre posicionament digital per a un públic objectiu estratègic com és el mercat de proximitat”.

BCN Travel Bloggers:

Barcelona Travel Bloggers és una associació formada per bloguers de viatges de Catalunya. L’objectiu de l’associació és agrupar, representar i professionalitzar els creadors de contingut de viatges. Actualment, l’associació està formada per més de 70 socis que representen més de 50 blogs de diferents temàtiques i formes de viatjar, i plegats sumen més d’1 milió de seguidors a les xarxes socials.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button