EsportsNotícies

Lloret de Mar rep la visita tècnica de Copa AFIA que portarà uns 900 visitants del Brasil

L’esdeveniment es celebra del 27 de maig al 3 de juny

AFIA és l’entitat de futbol màster més gran del món per a futbolistes amateurs veterans i en aquest torneig hi participaran les categories 55+, 60+ i 65 + de 16 ciutats brasileres diferents 

Lloret de Mar està ultimant els detalls per rebre un dels esdeveniments esportius més singulars dels que serà seu aquest any, Copa AFIA Espanha-Catalunha. Un campionat de futbol que portarà prop de 900 visitants provinents de Brasil, meitat futbolistes, meitat acompanyants. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme explica que aquesta competició és especialment interessant ja que “permet abordar mercats més llunyans com és el mercat brasiler, més difícil d’accedir-hi. A més, ens hi dirigim amb un producte molt concret i molt treballat a la destinació com és el turisme esportiu. El segment del torneig també és molt interessant, més sènior, (amb un poder adquisitiu superior) i amb interès per a descobrir i visitar la resta del territori” La Copa AFIA s’havia de disputar el 2020 però la pandèmia ha fet que s’hagi hagut de posposar dos anys. La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, explica que “malgrat els contratemps mai han dubtat de venir a Lloret de Mar”. Hi participaran un total de 20 equips de 16 ciutats diferents i 3 regions de Brasil.

Aquesta setmana passada, l’equip tècnic de l’organització es va desplaçar fins a Lloret de Mar per realitzar una visita tècnica a l’Hotel L’Azure, hotel oficial de l’esdeveniment que estarà aquells dies en exclusivitat, així com a totes les instal·lacions i els diferents camps de futbol on es disputaran les competicions.

Per alta banda, Lloret de Mar ha dut a terme aquests dies dues altres accions promocionals vinculades al producte esportiu: el cap de setmana passat va rebre la visita de 2 influencers runners d’origen brasiler que varen visitar els Jardins de Santa Clotilde, van passejar pel camí de ronda i van fer un àpat a Lloret, ja que venien a participar a la marató de Barcelona. També Lloret Turisme va estar present a la fira  Expo Sports Outdoor Barcelona, una fira que es celebra al voltant del punt de recollida de dorsals dels participants a la Zurich Marató de Barcelona. La fira, a més de rebre els més de 10.000 inscrits que ha tingut la cursa aquest any, també està oberta al públic general.

Lloret Turisme va aprofitar aquest espai per promocionar l’oferta esportiva outdoor de la destinació en disciplines com running, ciclisme o natació en aigües obertes.

Lloret de Mar té la certificació de destinació de turisme esportiu de la Generalitat de Catalunya des del 2006 en 6 disciplines i actualment compta amb 14 hotels certificats en turisme esportiu. Anualment acull més de 61.000 esportistes i acompanyants a les seves instal·lacions esportives i s’hi organitzen més de 400 esdeveniments.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button