EsportsNotícies

Lloret de Mar rep el guardó a millor esdeveniment esportiu pel I Congrés Mundial de Turisme Esportiu

Divendres passat, Martorell, Ciutat Europea de l’Esport 2023, va celebrar la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, que l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) organitza des de 1996.

Durant l’acte, que va comptar amb més de 150 assistents ─que van convertir aquesta edició en la més concorreguda en els 30 anys de l’ACGEP─, es varen lliurar un total de 37 guardons en diferents categories.

L’Ajuntament de Lloret va rebre el reconeixement Premi a l’Esdeveniment Esportiu per l’organització del I Congrés Mundial de Turisme Esportiu celebrat l’any 2021. Va recollir el premi la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, que va agrair la implicació de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), l’Organització Mundial de Turisme Esportiu (OMT), el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i Evenia Hotels, així com el treball transversal i coordinat dut a terme des del Departament d’Esports i Lloret Turisme, i va destacar que: “Va ser un orgull que Lloret fos la primera ciutat de Catalunya a acollir un Congrés Mundial de Turisme Esportiu. Aquest premi és un reconeixement a l’esforç que fem des de fa anys a Lloret de Mar en l’àmbit del turisme esportiu i que ens posiciona com un referent en aquest segment”.

Sobre el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu

El I Congrés Mundial de Turisme Esportiu va tenir lloc els dies 25 i 26 de novembre del 2021 al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar i va comptar amb la intervenció de 62 ponents de diferents països i 500 inscrits (350 en la modalitat presencial i 190 en línia). 

Lloret de Mar és Destinació de Turisme Esportiu certificada des de 2006 per l’Agència Catalana de Turisme en les disciplines de futbol, atletisme, natació, esports col·lectius, triatló i ciclisme. El municipi compta amb una àmplia infraestructura hotelera per a donar cabuda a tots els assistents al congrés i als diferents esdeveniments paral·lels. La població rep anualment més de 60.000 esportistes i acompanyants i, durant l’any 2019, va acollir un total de 446 esdeveniments i competicions esportives.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button