NotíciesTurisme

Lloret de Mar recupera després de 13 anys la ‘Nit del Turisme’ amb un nou format fresc i modernitzat

El dia 26 de setembre, en el marc del Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament i Lloret Turisme, recuperen la Nit del Turisme de Lloret de Mar que reprèn la Nit del Turisme Lloretenc que es va dur a terme fins al 2010, durant vuit edicions. Arriba de nou amb un format fresc, modernitzat i que fa valdre les noves tendències i el vessant més social de la indústria.

El turisme és l’activitat econòmica més important del municipi i s’hi dedica, directament o indirectament, molta de la nostra gent. És un acte de reconeixement a totes les persones, empreses i associacions que contribueixen dia a dia a afavorir la feina del sector turístic“.

Adrià Lamelas (Alcalde de Lloret)

La Nit del Turisme de Lloret de Mar tindrà lloc al Teatre de Lloret, dimarts 26 de setembre a les 19.30 h, i recupera també els “Premis de Turisme de Lloret” (fins al 2010, Premis Llorer) per tal d’enfortir l’orgull de pertinença del sector lloretenc i reconèixer tots aquells qui treballen en la millora continua i la transformació de la destinació.

Els guardons:

  • Trajectòria professional: experiència, dedicació, valors i virtuts d’una persona professional del sector turístic lloretenc. 
  • Emprenedoria: contribució a l’enriquiment de l’atractiu de la destinació de Lloret de Mar, a la seva transformació turística i la seva excel·lència.
  • Innovació i sostenibilitat: treball de forma continuada específicament en qüestions de l’àmbit turístic vinculades a la innovació, la tecnologia, l’accessibilitat o la sostenibilitat (econòmica, mediambiental, etc.). 
  • Compromís social: clar compromís per la justícia social, la igualtat, la governança o la solidaritat en la indústria turística.
  • Establiment emblemàtic: aquell establiment turístic que al llarg de la seva història hagi aportat una proposta de valor de qualitat i singularitat a la destinació. 
  • Ambaixador local: qui de forma proactiva contribueixi públicament a la millora de la imatge i el reposicionament de la marca “Lloret de Mar”. 
  • Projecció internacional: aposta per posicionar Lloret de Mar internacionalment a través dels seus productes turístics, comercialització estratègica, esdeveniments, etc. 
  • Professional destacat: reconeixement a aquella persona o professional rellevant en la trajectòria de l’establiment en el qual treballa o hagi desenvolupat la seva carrera professional. En aquest cas les candidatures seran presentades a proposta de les diferents empreses del sector, per tal de valorar alguna de les persones del seu equip.
  • Comunicació turística: reconeixement als continguts de qualitat elaborats per periodistes, prescriptors i creadors de contingut d’arreu del món que contribueixin a promocionar la descoberta de Lloret de Mar, la seva transformació, novetats i proposta de valor. Aquesta categoria tindrà una dotació econòmica de 1.000 €.

Com participar-hi?

Les empreses turístiques poden presentar la seva candidatura fins a l’11 de setembre al següent enllaç 👉🏻aquí. Tota la informació per participar es troba a les bases.

El Jurat que valorarà totes les candidatures rebudes es reunirà el 14 de setembre i serà presidit per l’Alcalde de Lloret i format per representants dels agents socials i empresarials de la destinació. 

One Comment

  1. Trabajar por un turismo de calidad . No de borrachera y menos premios.Lloret se llena de personas jóvenes en ofertas de todo incluido discotecas ,piscinas con fiestas masificadas catamarán lleno de jóvenes gritando a todo pulmón , empresas dedicadas a atraer este turismo que aleja a las familias y a ese turismo de calidad que hace años perdió Lloret . Hoteles con habitaciones a 4 y 5 camas enriqueciendo al empresario y cargándose a los trabajadores ,la mitad de baja por doloncias de todo tipo .Acaba la temporada y hay te quedas ,el empresario más rico y el trabajador a la cola del desempleo , esperando una nueva temporada para terminar de rematarlo . Calles llenas de suciedad , que gracias 🙏 a la lluvia de estos días se an limpiado un poco. Apartamentos turísticos con o sin permiso llenos con una ocupación avariciosa y sin un filtro para llenar con clientes que no molesten a los vencinos ,cuantos más mejor para mi cartera el vecino que se fastidie. Bueno seguiría… más y más . Lloret privilegiado geográficamente con playas y calas de ensueño donde todo no debería ser aceptado luchar por un turismo que se enamore de sus paisajes y su belleza y quieran volver sin miedo a que su tranquilidad y su descanso ansiado durante un año se vea amenazado porque lo que tienen el la habitación del al lado son jóvenes gritando y con la música a todo trapo recogidos a altas horas por las fiestas en lloret molan 😎😎

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button