CulturaNotícies

Lloret de Mar presenta la ruta ‘Be Frozen My Friend Tour’ 

L’Ajuntament de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’empresa de projectes culturals “Amargura Cultura”, ha celebrat avui el lliurament de diplomes als 15 establiments de Lloret que formaran part de la Ruta ‘Be Frozen My Friend Tour’. 

L’acte de lliurament de diplomes s’ha realitzat a l’hotel Acapulco i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat; la regidora de Comerç, Bars, Restaurant i Cafeteries, Laura Torres, així com representants d’Amargura Cultura i del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar. Durant la presentació l’alcalde de Lloret ha destacat que “Lloret de Mar ha d’esdevenir un referent al món de la cocteleria aprofitant l’origen lloretenc d’alguns dels millors còctelers de la història com són Constatí Ribalaigua i Miquel Boadas. 

Lloret de Mar presenta la ruta 'Be Frozen My Friend Tour'

Lara Torres ha explicat que “aquesta ruta té com a objectiu la celebració del centenari del Daiquiri nº 4 (1922-2022), popularitzat com a Frozen pel lloretenc Constantí Ribalaigua i Vert, així com reivindicar l’origen lloretenc del que segurament és un dels còctels més famosos del món”. 

Els establiments certificats, que ja varen participar en una formació el passat mes de juny a càrrec del “cantinero” del Floridita Jorge William Arias, han hagut de passar per l’aprovació d’un jurat especialitzat per garantir que es compleixen els estàndards de qualitat necessaris per participar a la ruta. 

Els establiments participants són: 

 1. La Cubana
 2. La Sal
 3. Hotel Acapulco
 4. Restaurant Il Pomodoro
 5. Solivins Mar
 6. Like Lounge & Cafeteria Xaine
 7. Studio 66
 8. Hotel Delamar
 9. Rosamar Es Blau
 10. La Habana
 11. Moments Sa Boadella
 12. Hotel Aquarium & Spa
 13. Velamar
 14. Bonitotu
 15. Restaurant Marsol 

La ruta s’inicia a partir d’avui, i s’allargarà tot aquest any 2022.

Font: Ajuntament de Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button