GastronomíaNotícies

Lloret de Mar present al Fòrum Gastronòmic Girona 2024: Innovació i tradició de la mà del xef David Gou

El Fòrum Gastronòmic Girona, esdeveniment de capçalera per als professionals del sector gastronòmic, està a punt de desplegar la seva nova edició. Serà des del dilluns 11 al dimecres 13 de març de 2024 al Palau de Fires i a la Devesa de Girona, presentant un ampli ventall de novetats. Aquest any, el programa gira entorn dels sabors únics que ofereixen el mar i la muntanya, mantenint el seu emblemàtic concurs del Millor Steak Tartar i enfocant-se en els productes de proximitat i els professionals del territori.

Col·loquis, més de 150 expositors, tallers, novetats del sector i una infinitat d’activitats arriben amb força a aquest congrés que agafa força any rere any.

Consolidat com un esdeveniment de referència després de més de 15 anys de trajectòria, el Fòrum Gastronòmic no només es posiciona com una finestra cap a les últimes tendències del món culinari, sinó també com una plataforma excepcional per a la promoció de novetats, productes i serveis del canal HORECA.

Lloret de Mar, present…

Enguany, el Fòrum no només comptarà amb la presència de figures icòniques de la gastronomia com els germans Roca i Ferran Adrià, sinó que també serà el punt de trobada per a talents emergents i establerts de l’àmbit nacional i internacional. Entre aquests, destaca especialment la participació de Lloret de Mar, a través de la figura de David Gou, gerent del reconegut restaurant Studio 66 (recentment reconegut per la Guia Repsol) qui prendrà part en un debat sobre els Next Generation de la cuina gironina. Aquesta sessió, que reunirà els 30 xefs elegits com les 30 promeses dels fogons nacionals i internacionals, serà una oportunitat única per explorar el futur de la gastronomia gironina. La cita serà el dilluns 11 de març a partir de les 15h dintre del programa del Fòrum Gastronòmic Girona 2024.

David Gou

David Gou, representant de Lloret de Mar, compartia amb entusiasme: subratllant la importància i l’orgull de portar el nom de Lloret de Mar a un esdeveniment d’aquest calibre. La seva participació promet no només posar en valor la riquesa culinària de Lloret de Mar, sinó també inspirar a una nova generació de cuiners amb la seva visió i experiència.

Programa del Fòrum Gastronòmic Girona 2024

Per a més informació sobre totes les activitats programades durant els 3 dies de l’esdeveniment, es pot consultar el lloc web oficial a través del següent enllaç.

Aquesta edició del Fòrum Gastronòmic Girona promet ser una celebració de la innovació, la tradició i el talent, amb Lloret de Mar i David Gou dins d’un marc incomparable d’aprenentatge, intercanvi i descoberta culinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button