NotíciesTurisme

Lloret de Mar, present a la World Travel Market de Londres

Lloret Turisme s’ha reunit amb el cònsol del Regne Unit, la Directora General de Turisme de Catalunya i la Secretària General de Turisme del Govern Espanyol, així com amb operadors i agències turístiques internacionals.

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas; el regidor de Turisme, Frederic Guich, i l’equip tècnic de Lloret Turisme es troben aquests dies a la principal fira professional europea de turisme, la World Travel Market, que té lloc del 6 al 8 de novembre a Londres.

Lloret Turisme ha estat present, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, a l’estand de Catalunya on ha dut a terme diferents reunions amb operadors, agents turístics com Love Holidays, Sunway, Jet2 Holidays, On the Beach, creadors de continguts i mitjans i agències de comunicació especialitzats com Avireps o Travelmedia així com amb la Directora General de Turisme de Catalunya, Marta Domènech; la Secretària General de Turismo del Govern Espanyol, Rosana Morillo, i el cònsol del Regne Unit a Catalunya, Lloyd Millen. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha explicat que “Aquestes trobades amb responsables supramunicipals ens permeten traslladar les novetats i reptes de la destinació per establir siner- gies conjuntes i sumar esforços en una mateixa direcció, la d’impulsar un turisme sostenible des del punt de vista mediambiental, social i econòmic”.

Diferents empreses lloretenques també s’han desplaçat fins a la capital britànica per participar a la fira, com Garbí Hotels, Rosamar Hotels, Marsol Hotels, L’Azure Hotel, H·Top Hotels, Aqua Hotels, Guitart Hotels, o les agències receptives Viatges Olimpia, Traveltec i Evenia Travel Services.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “A les diferents reunions hem pogut copsar que a priori el context macroeconòmic mostra que el 2024 serà un any d’estabilització per al qual es preveuen unes dades similars a les del 2023. A més, hi ha temes com la sostenibilitat, amb el canvi climàtic, que es troben a les agendes de tots”.

Xifres turístiques del mercat britànic a Lloret de Mar (gener-setembre 2023):

Segons les dades d’ocupació turística de l’INE, Lloret de Mar ha rebut de gener a setembre del 2023 un total 89.024 viatgers, el que significa un increment del 34,5% respecte l’any 2022 i que representen 484.196 pernoctacions, un in- crement del 43% respecte l’any passat en el mateix període. L’estada mitjana del turista britànic a Lloret es situa en 5’5 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button