G-TVNotíciesTurisme

Lloret de Mar dóna la benvinguda a la nova temporada que es presenta amb molt bones dades

Lloret Gaceta s’endinsa en l’ànima del comerç i la restauració local

Amb la temporada turística a punt de començar, Lloret Gaceta ha donat el tret de sortida a un document audiovisual amb un objectiu clar: conèixer les novetats i preparatius del comerç i la restauració locals en vista de l’arribada dels primers turistes al municipi de la temporada 2024, que comença oficialment amb la Setmana Santa.

Setmana Santa 2024

Els allotjaments turístics de la Costa Brava Sud, concretament Blanes i Lloret de Mar, preveuen una ocupació quasi del 100% per aquesta Setmana Santa. Així ho assenyalen les dades de la Federació d’Hostaleria i Turisme Comarques Gironines.

A Lloret s’esperen ocupacions d’entre el 70% i el 75% fins al 28 de març. A partir del 29 (Divendres Sant), però, s’espera que l’ocupació pugi fins al 85% o el 90%. El president del Gremi d’Hotels de Lloret de Mar, Enric Dotras, avança que preveuen “penjar el cartell de complet” gràcies a les reserves d’última hora que sempre fa el client nacional. El Divendres Sant serà el dia que s’espera la millor dada d’ocupació turística.

“Des de Lloret Gaceta, volem saber com els comerciants s’estan preparant per a aquesta temporada”. “Quines són les seves novetats i com s’esperen l’estiu? I aquest projecte ens permetrà descobrir els secrets i les il·lusions del comerç local, elements que fan de Lloret una vila singular.”

Aquesta iniciativa promet capturar els somnis i objectius dels comerciants, les seves innovacions i les seves ganes de compartir l’essència autèntica de la vila amb els visitants. És un viatge a través del cor de Lloret, on cada detall, des de l’atenció al client fins a la cura dels productes, contribueix a mantenir viu l’esperit acollidor i vibrant de la comunitat local. L’aventura comença ara! ¿T’hi sumes?

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button