NotíciesTurisme

Lloret de Mar concentra durant el primer trimestre la seva activitat promocional a Irlanda per aquest 2024

Dins del seu pla d’accions 2024, Lloret Turisme continua apostant per una promoció estratègica en el mercat irlandès a través de diferents accions orientades a continuar posicionant la destinació en aquest mercat. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “en només un any, el mercat irlandès a Lloret de Mar ha tingut un creixement del 51,5% en nombre de viatgers i del 45,5% en pernoctacions, el que mostra clarament que és un mercat amb un interès creixent en la destinació”. En total Lloret de Mar va acollir, durant el 2023, a 15.502 viatgers i 94.254 pernoctacions.

Entre els punts forts per incidir en la estratègia en el mercat irlandès s’hi troben la bona connectivitat amb l’aeroport de Girona Costa Brava i els quatre aeroports irlandesos de Knock, Cork, Shannon i Dublin, d’abril a octubre; el vol entre Belfast (Irlanda del Nord) i Girona durant tot l’any; i el perfil dels visitants, ja que és un mercat que visita la destinació principalment en família i parella també els mesos de pre i post temporada. A més, els indicadors de Big Data de la plataforma d’intel·ligència turística de Lloret Turisme          destaquen Irlanda com un dels mercats potencialment interessants pel que apostar els propers anys.

Del 26 al 28 de gener Lloret Turisme va estar present a la Holiday World Show, dins de l’estand de Catalunya, una fira que dedica el primer dia al públic professional i la resta de dies al públic final. Posteriorment va participar en l’acció “Meet the Media”, el 7 de febrer, adreçada a periodistes i creadors de contingut i on es va entrevistar amb una trentena de professionals.

L’any passat Lloret Turisme també hi va participar i, arrel dels contactes generats, a finals de setembre va organitzar un viatge de premsa amb els mitjans Irish Daily Star, Northern Ireland Travel News, The Herald i els creadors de contingut All about Rosa Lilla. La valoració d’aquestes accions ha estat molt positiva i la gerent de Lloret Turisme destaca que “respecte al 2023 hem detectat un significatiu augment del coneixement de la destinació a Irlanda, sens dubte motivat per l’estratègia desenvolupada per Lloret Turisme de la mà d’operadors turístics de referència, mitjans de comunicació i influencers del país”.

Finalment, la setmana passada Lloret Turisme es va desplaçar fins a Irlanda per participar al TTR Spring Roadshow que es va celebrar del 20 al 22 de febrer a les ciutats de Belfast, Dundalk i Waterford, on es van seguir presentant les novetats de la destinació als gairebé 100 operadors turístics i agents de viatge assistents, entre les tres ciutats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button