NotíciesPolítica

Lloret de Mar acull una convenció amb 370 delegats de tot el món de la multinacional Forcepoint

Dins l’estratègia d’aquest 2023 hi consta el posicionament en el mercat italià. Recentment el Lloret Convention Bureau ha participat en una acció promocional a Roma, amb més de 190 organitzadors d’esdeveniments de turisme de reunions per presentar l’oferta especialitzada de la destinació.

La setmana pasada el Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar va ser la seu d’una convenció de l’empresa internacional Forcepoint amb seu a Itàlia, que es dedica al desenvolupament de software de seguretat informàtica. Hi participen un total de 370 delegats d’Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica. Es tracta d’un esdeveniment captat per l’equip comercial d’Evenia Hotels.

Aquest 2023 el Lloret Convention Bureau continua apostant pel mercat italià. Va participar en un workshop que va tenir lloc a Roma (Italià) acompanyat de la cadena Evenia Hotels – Palau de Congressos Olympic. L’acció promocional tenia un format d’entrevistes individualitzades i hi varen participar 190 organitzadors d’esdeveniments de turisme de reunions de la capital italiana, principalment de l’àmbit associatiu, que varen mostrar interès per la destinació i la seva oferta especialitzada.

A més el Lloret Convention Bureau també continua desenvolupant la seva estratègia al mercat francès, a través de l’agència de representació Partance, per posicionar la destinació en el turisme de reunions i esdeveniments. Recentment Lloret de Mar ha acollit un viatge de familiarització “Expérience Lloret de Mar” en el qual han participat deu agències organitzadores d’esdeveniments provinents de Lió, Marsella i Montpellier.

Aquesta acció dona continuïtat a la gira promocional al mercat francès que es va dur a terme del 21 al 23 de març a les ciutats de Lió, Marsella i Montpeller i en la que es va presentar la destinació a més d’una trentena d’agències d’esdeveniments. En aquest cas el van acompanyar els membres Evenia Hotels, l’hotel L’Azure, l’hotel Santa Marta, l’hotel Rigat Park i l’hotel Sant Pere del Bosc. Per Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, “Primer vàrem presentar la destinació a França i ara han tingut l’oportunitat de venir i descobrir personalment el gran potencial de la destinació pels seus clients. L’objectiu és tancar el cercle i establir sinergies que acabin fructificant en oportunitats de negoci. La bona participació en el viatge de familiarització mostra que hi ha un interès real en el territori, que ja s’ha traduït en diferents peticions”.

Per aquest 2023, seguint l’estratègia de l’entitat, es mantenen com a mercats prioritaris el català, l’espanyol i el francès i es recuperen les accions promocionals en mercats estratègics com l’anglès, l’escandinau i d’altres mercats tradicionals europeus. El pla d’accions es centra en la promoció de Lloret de Mar com a destinació ideal per l’organització de reunions, incentius i tot tipus d’esdeveniments; el suport en màrqueting i comercialització als diferents membres; i el posicionament en comunicació i imatge de marca de Lloret de Mar.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button