ActivitatsNotícies

Lloret de Mar acull el II Concurs Daiquiri & Tapa

El proper 10 de maig, Lloret de Mar celebra un dia especial de cocteleria i gastronomia amb la celebració del II Concurs Daiquiri & Tapa, coincidint amb el lliurament del segon Premi Miquel Boadas de cocteleria.

Aquest esdeveniment, que serveix d’homenatge a Miguel Boadas Parera, lloretenc il·lustre i figura icònica de la mixologia mundial, està organitzat per l’Institut Ramon Coll i Rodés en col·laboració amb l’àrea de Promoció Econòmica de Lloret de Mar i Amargura Cultura.

Aquesta cita no només és una oportunitat perquè els alumnes de diferents escoles de Lloret demostrin les seves habilitats en l’art de la cocteleria i la cuina, sinó que també pretén fomentar el coneixement i l’apreciació del patrimoni cultural i gastronòmic local, alhora que promou Lloret de Mar com a destinació turística i cultural.

Horaris i ubicació

La jornada, que s’allargarà de 9h a 15h, tindrà lloc a l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, ubicada en els baixos de l’hotel BPM a l’Avda. Rocagrossa, núm. 4. El programa inclou diverses activitats destacables com una exhibició de cocteleria de 11h a 12h, seguida de la competició principal de l’acte per trobar el millor Daiquiri i millor tapa de 12h a 14h. A més, els assistents podran gaudir durant tot el dia de performances en directe, DJ, demostracions, xerrades, stands de producte i degustacions. També s’esperen algunes sorpreses addicionals que enriquiran l’experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button