DefuncionsNotícies

Lloret de Mar acomiada dues grans persones: Anastasia Campos Vélez i Salvador Schilling Mora

Lloret de Mar està de dol per la pèrdua de dues persones molt estimades a la vila. El municipi acomiada amb gran tristesa a Anastasia Campos Vélez i Salvador Schilling Mora, que han deixat una empremta indeleble en la vida del municipi.

Anastasia Campos Vélez

Anastasia Campos Vélez, de 75 anys, natural de Huelva, va morir el passat dimarts 25 de juny de 2024. Anastasia residia a Lloret de Mar des de feia molts anys, on va trobar una nova llar després de la seva arribada des d’Andalusia. Era vídua de Valentín Pérez Ferrer i deixa una filla, Maria Josep, qui ha estat al seu costat en aquests moments difícils. El seu funeral es durà a terme el dijous 27 de juny a les 11:00 hores a la capella del cementiri de Lloret de Mar. Aquells que desitgin acomiadar-se’n podran fer-ho al tanatori el dia 26 de 17:00 a 20:00 hores i el dia 27 de 09:00 a 10:30 hores.

Salvador Schilling Mora

Salvador Schilling Mora, de 66 anys, va morir aquest dimecres 26 de juny de 2024. Nascut i resident tota la seva vida a Lloret de Mar, Salvador era un home conegut i estimat per tots. Tot i ser solter i no tenir fills, la seva presència i amabilitat van deixar una marca profunda a la vila. El seu funeral se celebrarà el dijous 27 de juny a les 17:00 hores a la Parròquia Sant Romà de Lloret de Mar. Les visites al tanatori es podran realitzar el mateix dia del seu enterrament, de 10:00 a 13:30 hores.

Lloret de Mar recorda amb afecte a Anastasia i Salvador, i expressa el seu més sincer condol a les seves famílies i amics en aquests moments tan difícils. Amb la seva marxa, el municipi perd dues figures entranyables, però el seu record perdurarà per sempre en el cor dels qui els van conèixer. Des de Lloret Gaceta ens unim al condol a la família i als amics d’aquestes dues grans persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button