DefuncionsNotícies

Lloret de Mar acomiada a María Fontrodona Xifró, de 102 anys, i Antonia Giralt Sais, de 93, dues figures molt estimades a la vila

Els veïns de Lloret de Mar es preparen aquest cap de setmana per donar l’últim adéu a dues figures molt estimades a ls vila, María Fontrodona Xifró i Antonia Giralt Sais. Ambdues van passar els seus últims dies en la tranquil·litat de la vila que les va veure créixer.

María Fontrodona Xifró

María Fontrodona Xifró, que va arribar a celebrar els 102 anys, va morir aquest divendres 26 d’abril de 2024. Fontrodona Xifró, vídua de Salvador Schilling Caro, era una coneguda figura en la vida social lloretenca. El seu últim adéu serà dissabte 27 d’abril de les 11:30 a les 13:30 hores al tanatori de Lloret de Mar. L’enterrament tindrà lloc el mateix dissabte a les 16:00 hores a la parroquia de Sant Romà.

Antonia Giralt Sais

Per la seva part, Antonia Giralt Sais ens va deixar el dijous 25 d’abril als 93 anys. També nativa de Lloret de Mar, Giralt Sais, vídua de Miquel Ribas Sastre, deixa enrere tres fills: Miquel, Jordi i Xavier. Els actes de comiat per a Giralt Sais van tenir lloc el divendres 26 d’abril de les 16:30 a les 20:00 hores al tanatori de Lloret. L’enterrament serà el dissabte 27 d’abril a les 11:00 hores, també a la parroquia de Sant Romà.

Aquest cap de setmana, Lloret de Mar aplegarà veïns, familiars i amics per compartir el dol i commemorar la vida de dues estimades residents, les quals han deixat una empremta indeleble.

Des de Lloret Gaceta enviem el nostre més sentit condol a familiars i amics de les nostres veïnes tan estimades a Lloret. Descansin En Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button