NotíciesTurisme

Lloret celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Turisme amb un seguit d’activitats

Aprofitant la festivitat del dia 27 s’han programat, ja des de divendres i fins dilluns, un seguit d’activitats per atraure el turisme de proximitat 

Lloret de Mar celebra novament el Dia Mundial del Turisme amb un seguit d’activitats i propostes per commemorar aquesta diada del 27 de setembre amb els lloretencs i els visitants de proximitat que s’acostin a la destinació. Aprofitant el cap de setmana anterior al Dia Mundial del Turisme, que coincideix amb el pont de la Mercè, s’han organitzat un seguit d’activitats culturals ja des de divendres al vespre i fins dilluns.


Així, divendres 24 al vespre es podrà gaudir d’una visita guiada amb havaneres als Jardins de Santa Clotilde i dissabte 25 a la tarda s’estrenarà la nova sortida “Terra de llorers. Caminant pel Lloret més verd i natural”. Es tracta d’una passejada guiada que recorrerà diferents paratges de Lloret per conèixer la fauna i les característiques del paisatge lloretenc, que el diferencien d’altres indrets de costa del planeta.

Seguint amb el programa, diumenge 26 al matí tindran lloc dos espectacles inclosos dins l’Outdoor Summer Festival: Full House, una actuació de teatre familiar que es podrà veure a les 12 h a la plaça de Pere Torrent, i el concert de Kill Fiction, que tindrà lloc a la plaça de la Vila a les 13:30 h.

I per acabar la celebració, dilluns 27, Dia Mundial del Turisme, hi haurà una jornada de portes obertes al patrimoni cultural de Lloret de Mar.

Aquestes activitats se sumen a les activitats ja programades els caps de setmana de setembre a la localitat, com són la visita guiada Ruta Indiana el dissabte a les 10 h; la visita guiada a l’exposició “Lloret, zona agrícola. Km 0” del dissabte a les 18 h o la gimcana fotogràfica familiar al jaciment ibèric del Turó Rodó el diumenge a les 11 h del matí.

A més a més, durant tots aquests dies, les oficines de turisme comptaran amb alguna sorpresa per a les persones que s’hi apropin a demanar informació turística.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Enguany hem allargat la celebració del Dia Mundial del Turisme per aprofitar el pont de la Mercè amb activitats i propostes durant quatre dies. Tot i l’any complicat que hem viscut, creiem que és important mantenir la celebració i oferir activitats per intentar allargar la temporada tot el possible enfocant-nos principalment al públic català, de proximitat. A més a més, és un dia per celebrar amb tots els lloretencs i per posar en valor el nostre sector”.

Tot el programa d’activitats es pot consultar en el web de Lloret Turisme: www.lloretdemar.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button