La GentNotícies

Lloret, Blanes i Tossa al ‘Joc de Cartes’ de TV3

El programa Premi Ondas 2022 de TV3, Joc de Cartes torna aquest estiu valorant els restaurants de la nostra zona.

Marc Ribas encetarà la 7a temporada qualificant els millors restaurants amb cuina de producte local de Lloret de Mar, Tossa, i Blanes per aconseguir un guanyador d’aquesta zona, la Costa Brava Sud.

Enguany, al programa-concurs Joc de Cartes s’incorporen canvis en la manera de puntuar als participants que poden capgirar a l’últim moment els resultats. Recordem que fins ara és els restaurants es valoraven segons diferents punts, com: la decoració, la cuina, la netedat, el menú, el servei i la relació qualitat-preu. A més aquest estiu, el programa anirà més enllà de les nostres fronteres i per primer cop buscarà el millor restaurant km.0 d’Andorra.

Pel que fa a la nostra població, ja hem vist rodar pels nostres carrers de la vila i rodalies la seva furgoneta, fa uns dies enrere, buscant competidors del món de la restauració per començar “a cuinar”els programes que s’emetran aquest l’estiu.

Han participat restaurants ben populars al nostre entorn, encara que no podem desvelar noms per ètica, no fer spoiler i mantenir l’efecte sorpresa, però que amb una mica d’agudesa visual, els podríeu reconèixer al vídeo que inclou la notícia, compartit pel mateix Marc Ribas a les seves xarxes amb la fi de crear expectació.

Ja sabeu quin restaurant representarà Lloret al concurs culinari? Mira el vídeo:

Per donar alguna pista, direm que algun d’ells té flaire de mar… I que el tenim prop d’unes vistes espectaculars.

L’entrega de premis es va enregistrar al Teatre Municipal de Lloret de Mar on ben aviat descobrirem, quin és el restaurant millor qualificat de la zona, i també ho sabran els 830.000 espectadors que té de mitjana cada programa.

La 7a temporada del programa de Marc Ribas sembla que arribarà a les pantalles al mes d’agost. El primer serà el de la nostra comarca segons explica en Marc al seu Instagram.

____________

Joc de cartes és un programa, concurs de cuina presentat per Marc Ribas a TV3. A cada programa s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i competeixen per escollir quin és el millor, votant-se entre ells, incloent-hi un vot final del presentador. Aquest format televisiu és una adaptació del popular “My restaurant rocks”, creat l’any 2013 a Alemanya per Red Arrow International.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button