G-TVNotícies

Primeres impressions de la prova pilot “Lloret Batega”: la pacificació del passeig

Aquest cap de setmana Lloret Batega ha portat a terme “El Passeig batega”, una prova pilot del que podria ser un espai ampli perquè els seus habitants puguin gaudir sense cotxes d’aquest passeig, una iniciativa que els seus veïns veuen amb bons ulls i als quals també els agradaria poder gaudir-ne més sovint o que definitivament quedes restringit al trànsit.

Aquesta idea ja es fa a altres poblacions i per norma general està molt ben acceptada, la pacificació d’un passeig marítim com el de Lloret dona l’amplitud i la tranquil·litat de poder passejar amb nens sense estar pendents del trànsit, dona molta vida i canvia per complet la manera d’entendre aquest espai.

Ja hi ha diversos projectes per a remodelar el passeig, a l’espera que algun dia es pugui fer realitat.

6 Comentaris

 1. Molt agraïts d’aquesta iniciativa.N’hem gaudit tots en Família.Es podien escoltar els ocells,podíem respirar fons,baixar la guàrdia sensa trànsit.Gràcies.

 2. Per fi un passeig marítim sense soroll i sense trànsit! Un plaer veure un munt de famílies, gent gran, bicicletes gaudint d’aquest espai en tranquilitat. Esperem poder seguir comptant amb aquesta iniciativa de forma definitiva ben aviat i que l’aposta cap a un model alternatiu de Lloret sigui una realitat.

 3. Fatal. Muy mal. Han habido muchas horas con el paseo vacío y en cambio carretera de tossa iba saturada y con enormes atascos.
  Ya se hizo en su dia una consulta al pueblo con votaciones incluidas y salió que no. La personas que viven y trabajan aqui votaron que no en su mayoría.
  Pero por lo visto , a alguien se le ha metido entre ceja y ceja y no para en su mierda de intento, colapsando el pueblo. Lloret no está preparado para hacer esto. A nivel accesos y aparcamientos. En fin se han cubierto de gloria.

  1. Lo veo normal si por un evento especial en el pueblo se corta el trafico “puntualmente”, pero jamás que el paseo marítmo sea transformado en peatonal y mucho menos durante el verano con las molestias que eso acarrea.
   Yo no estoy de acuerdo que sigan con este proyecto.

 4. ” els seus veïns veuen amb bons ulls i als quals també els agradaria poder”
  Heu fet una enquesta? O un altre consulta popular?
  Poc se’n parla de com ha estat l’avinguda de Tossa amb el passeig tallat.
  Un publireportatge més…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button