EducacióNotícies

Lloret acull la secretaria de la Xarxa de Ciutats i Viles Educadores de les comarques gironines el 2023

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Lloret, Albert Ferràndez, es va desplaçar fins a la Vall d’en Bas per a prendre el relleu d’aquesta ciutat com a secretaria de la Xarxa de Ciutats i Viles Educadores de les comarques gironines l’any vinent. Es tracta d’una tasca itinerant entre totes les ciutats i viles que conformen aquesta xarxa.

Lloret, que forma part d’aquesta xarxa des de 2019, mostra amb aquest relleu el seu compromís amb l’educació i amb la necessitat de fer de Lloret una ciutat educadora que transcendeixi més enllà dels centres educatius. Albert Ferràndez explica que «és una declaració d’intencions per seguir treballant en la transformació de la vila i posar l’educació al lloc on mereix. Els espais de reflexió i conscienciació educativa son necessaris per fer ciutats més educadores».

La secretaria comporta tasques com la convocatòria de les reunions, la coordinació de les accions que es van decidint, entre d’altres i l’organització de la Jornada Anual. Aquesta és una jornada formativa i de trobada entre professionals on es treballa un tema concret escollit en el si de la pròpia xarxa.

Sobre l’Associació Internacional de Ciutat Educadores (AICE): És una Associació sense ànim de lucre, on treballen en col·laboració amb governs locals compromesos amb els principis que es recullen a la Carta de Ciutats educadores. Una associació activa on els seus membres ascendeixen a mes de 494 ciutats de 36 països de tots els continents.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button