EducacióEl PobleNotícies

L’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar acull la festa inaugural del Projecte Rossinyol

Que és el Projecte Rossinyol?

•Un projecte d’acció i de sensibilització social que aporta als municipis els recursos més valuosos de la universitat. 

•Estudiants de la UdG de diferents edats que fan de mentors d’adolescents d’origen estranger d’escoles i instituts de comarques gironines.

•Afavorir la integració social, cultural i lingüística dels estudiants, crear un sentiment d’arrelament al poble i fomentar l’ús de la llengua catalana. 

•La creació del vincle amb la persona mentorada que t’aproximarà a la seva realitat i al seu entorn a través d’un procés d’aprenentatge mutu.

El passat 26 de novembre es va celebrar a l’institut Rocagrossa de Lloret de Mar la festa inaugural del Projecte Rossinyol en el qual centres educatius, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona treballen en conjunt amb la finalitat de millorar la integració de l’alumnat nouvingut a la nostra població.

Quatre alumnes del l’institut van ser els escollits i escollides per participar en aquest bonic projecte en el qual relacions, pràctiques i dinàmiques entre estudiants de la universitat i alumnat d’origen estranger estableixen xarxes (mentors i mentorats) per a una millora de la llengua catalana, la cultura i història del poble i la cohesió social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button