EducacióNotícies

Últims dies per gaudir de l’Exposició “ICEBERG” a la Biblioteca de Lloret de Mar

Del 13 al 26 d’abril, a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, es pot visitar l’exposició gratuita “ICEBERG”. És una edició més de l’exposició anual organitzada pel Departament d’Arts de l’Institut Ramon Coll i Rodés que reuneix una selecció dels treballs i projectes artístics realitzats per l’alumnat del batxillerat artístic durant aquest curs acadèmic 2022-2023.

Es tracta d’obres creades amb diferents tècniques i des de diverses disciplines artístiques (fotografia, curtmetratges, disseny, pintura, gravat, dibuix, escultura…). El títol de l’edició d’enguany, ICEBERG, serveix com a metàfora del procés artístic.

Des de l’analogia, la punta de l’iceberg és el que l’espectador veu de tot el procés productiu, i les parts que s’oculten sota, serien totes les fases del procés creatiu. En definitiva, l’exposició és una mostra del treball que fan els estudiants del Batxillerat Artístic que amb les seves produccions volen mostrar al públic les seves inquietuds artístiques.

Aquesta és la quinzena edició de l’exposició que el Departament d’Arts de l’Institut Ramon Coll i Rodés organitza a la Sala d’Exposicions Municipal de Lloret de Mar, un espai expositiu situat a la Biblioteca Municipal destinat a la promoció i difusió de l’art i la cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button