EsportsNotícies

L’Escola Rítmica Lloret continua lluitant a la Copa Catalana

Aquest cap de setmana va tenir lloc a la població de Vilablareix (Gironés) la Primera fase de la Copa Catalana de nivell base, on el conjunt de l’E.G Rítmica Lloret en categoria juvenil, va estrenar un arriscat exercici.

Tot i les dificultats que han tingut, a causa del poc temps per adaptar-lo al nou codi, poden estar orgulloses del seu sisè lloc en aquesta primera fase de la copa catalana, encara amb opcions de lluitar pel classificatori al campionat d’Espanya.

Des de l’escola, vista la valentia amb què han definit i defensat l’exercici, estan convençudes d’una millora que es reflexarà de ben segur a la segona fase del Campionat, que se celebrarà el 27 de febrer al Vendrell (Tarragona). 

També destaquen des del centre, que estan molt contents amb el reforç de les Queens (noves integrants) i els seus moviments a mode de banda sonora de la mítica banda britànica, auguren en aquesta copa catalana, un merescut We are the Champion!

Des de la Gaceta, seguirem de prop aquest equip, que continuarà trepitjant fort i donant guerra en aquesta copa catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button