EducacióNotícies

L’escola bressol Els Pops de Lloret obrirà una línia d’Infantil 0 el curs 2024-2025

L’escola bressol municipal Els Pops de Lloret de Mar disposarà d’una línia d’Infantil 0 subvencionada (I0) el proper curs 2024-2025. El regidor d’Educació, Carles Costa, explica que “estem molts feliços perquè amb l’entrada en funcionament d’aquesta nova aula de Infantil 0 donem resposta a una demanda històrica de la ciutadania”.  La nova aula d’Infantil 0 subvencionada disposarà de 8 places. El regidor d’Educació també ha informat que “Som conscients que són necessàries més places a les diferents línies d’Infantil per dona resposta a les necessitats de les famílies i continuem treballant per incrementar-les”.

Amb la incorporació d’aquesta nova línia, l’oferta educativa municipal per a l’educació infantil de primer cicle per al curs 2024-2025 comptarà amb dues escoles bressols públiques: La Lola Anglada amb Infantil I (I1) i Infantil 2 (I2) i els Pops amb Infantil 0 (I0), Infantil 1 (I1) i Infantil (I2).

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, “donem així compliment al nostre compromís de creació d’aquesta nova etapa i continuarem treballant per fomentar un sistema educatiu equitatiu i inclusiu”. I ha recordat que “Lloret compta amb dues escoles bressol públiques i grans professionals que tenen un projecte educatiu molt potent al darrera”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button