El PobleNotícies

Les prestigioses marques Jeep i Malibu juntament amb prop d’una desena de rodatges, es donen cita aquests dies a Lloret de Mar

Resum dels rodatges d’aquests dies a Lloret

Lloret de Mar finalitza el segon trimestre de 2024 amb una infinitat de rodajes d’anuncis de grans marques i pel·lícules en diferents zones de la població.

Lloret Film Office, el departament de Lloret que gestiona els rodajes a la població, està aquests dies a ple rendiment amb l’arribada d’equips de producció vinguts de diferents parts del món. A continuació, detallem un petit resum dels rodajes més destacats d’aquestes últimes setmanes:

La productora FASTEN WOLF ha rodat part d’una pel·lícula titulada provisionalment “Beautiful Souls”. Es tracta d’una ficció, la qual s’ha rodat majoritàriament a la Costa del Maresme i a la Costa Brava. A Lloret de Mar han estat rodant a la bodega Sa Xarxa, a diferents carrers de Lloret i al mirador de Fenals:

Casi coincidint en dates i alguna ubicació, s’han rodat fins al dia 6 de juny les escenes de la pel·lícula neerlandesa “Double 6” a les localitzacions del C/ Narcís Monturiol, també a la Bodega Sa Xarxa i a la platja de Sa Boadella:

La Cala Treumal i Santa Cristina també han acollit aquests dies de juny el rodatge d’una marca de medicaments amb un muntatge molt elaborat que haurem d’esperar a veure a la petita pantalla:

L’hotel Rigat (Fenals) ha estat l’escenari de l’anunci de la coneguda beguda Malibu:

Canyelles ha estat el lloc escollit per a l’anunci d’una marca de roba de bany brasilera:

Sa Boadella ha estat l’escenari del rodatge de l’anunci del Jeep Compass:

Els Jardins de Santa Clotilde han estat el teló de fons per a les top models d’una marca de roba:

Lloret de Mar es consolida així com un dels escenaris preferits per a grans produccions gràcies a la seva diversitat de paisatges i infraestructures, que la converteixen en un lloc ideal per a tot tipus de rodatges.

One Comment

  1. Aquest any ja es complicat gaudir de les platges i només hi falta aquest merder.
    Sobretot a Sa Boadella, no en tenim prou amb la invasió de tèxtils que donen pel cul que hi hem de fotre cotxes , càmeres i torrecollons varis.
    Hi ha un fotimer de platges a Catalunya i tothom ve a espetegar a la mateixa.
    ÉS UNA PLATJA NATURISTA, DEIXEU-NOS EN PAU, CONY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button