La GentNotícies

Les pioneres ‘Fundadores del Club de Rem Es Vano’ de Lloret, guanyen el Premi Aurora 2022

PREMI AURORA 2022

L’Associació de Dones l’Aurora de Lloret de Mar va crear l’any passat el PREMI AURORA per fer un reconeixement públic a dones o entitats que s’hagin distingit per la seva actitud i tasca en l’àmbit de la igualtat. 

Enguany, s’han proposat 5 candidatures i la Junta ha votat una entitat que va haver de lluitar molt contra els prejudicis masclistes de l’època i que va aconseguir que la dona tingués una presència activa en la Festa de Santa Cristina. L’any 1988, un grup de dones valentes, decidiren formar la primera associació femenina de rem i participar a les regates de llaguts. És per haver estat pioneres en la normalització de l’esport femení a Lloret de Mar i per la seva valentia, que la Junta ha decidit atorgar el PREMI AURORA 2022 a les FUNDADORES DEL CLUB DE REM ES VANO de Lloret de Mar.

Ho ha fet públic L’Associació de Dones l’Aurora aquest 1 de Març com a començament dels actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

El premi  els serà entregat en el Teatre de Lloret el diumenge 6 de març de 2022 a les 12h en el marc del tradicional VERMUT DE L’AURORA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button