AgendaEl PobleNotícies

Les festes del barri del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua començen el divendres 11 d’agost!

Arriben les festes del Molí, Mas Vila i Can Ribalaigua amb canvi d’ubicació i moltes sorpreses més, i és que aquest any les actuacions es realitzaran a la pista de futbol de Can Ribalaigua.

El programa consta de diverses activitats, concerts, i menjars, i comença el divendres dia 11 a les 21h amb el pregó a càrrec de l’alcalde Adrià Lamelas, i acabant amb un ball amb DJ a la matinada.

Dissabte comença amb una xocolatada per a tothom a les 9 del matí i segueix amb activitats i jocs , dinar amb estofat a Can Ribalaigua, i una festa de l’escuma pendent de confirmar per les restriccions de l’aigua que patim aquest estiu, la festa acabarà a les 3 de la matinada amb l’actuació del Grup Music Show.

Per acabar, el diumenge 13 d’agost comença amb una Botifarrada popular de 9 a 11:30. Concerts i festes infantils tancant la festa a les 0:00h. En paraules de la comissió de les festes, el Sr Francisco González Ríos: “Os esperamos a todos en estas fiestas tan especiales, a disfrutar de todos los eventos que hemos preparado, que son muchos y variados. Gracias”. Tot el programa el podeu veure a continuació:

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button