EducacióNotícies

L’equip LloretSat seleccionat per al llançament del seu satèl·lit

L’Institut Coll i Rodès de Lloret de Mar va crear l’equip LloretSat format per tres estudiants de 2n de batxillerat tecnològic: David Gay, Nil Casañé i Joel Duque, i un de batxillerat científic: Aleix Antiñolo. El tutor del grup és el professor Joan Fluvià i també hi col·labora la professora Francisca Montiel.

Aquest equip lloretenc (LloretSat) es va crear per estudiar i lluitar a la competició CanSat: una iniciativa de l’Agència Espacial Europea en què grups d’estudiants d’educació secundària de tota Europa han de dissenyar, construir i llançar un mini satèl·lit de la mida d’una llauna de refresc.

Després d’una selecció intensa entre 74 equips participants en la competició CANSAT-Catalunya 2023, organitzada per l’Agència Espacial Europea (ESA), ens enorgulleix anunciar que l’equip LloretSat del Coll i Rodés de Lloret de Mar s’inclou entre els 18 afortunats que han estat seleccionats per a realitzar el llançament amb coet del satèl·lit que construiran en breu.

“Tot l’equip es mostra emocionat per veure recompensats els esforços i, en general, tot l’institut se sent orgullós del treball dur i la dedicació que el David, el Nil, el Joel, l’Aleix i el professor Joan Fluvià han dipositat en aquest projecte”

Juanjo González 

Des del seu compte d’Instagram els integrants de LloretSat donen les gràcies a tots els que els donen suport i els han animat durant aquesta etapa del projecte i us conviden a seguir-los per no perdre’ns les pròximes novetats sobre el projecte del llançament del seu satèl·lit.

Podeu trobar més informació sobre la iniciativa i conèixer més a fons l’equip de LLoret al seu portal LloretSat 👉🏻aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button