EsportsNotícies

L’Atletic Club Lloret més internacional que mai jugant contra el Texas i l’Arizona Soccer d’Estats Units

Experiències úniques que guardaran per a tota la seva vida part dels plantell de l’Atletic Club Lloret que han estat aquests darrers dies jugant amb equips vinguts dels Estats Units.

L’equip tècnic del club lloretenc explica que els directius nord-americans els van contactar fa unes setmanes perquè els jugadors i jugadores fessin partits amb els seus equips i gaudeixin junts del “soccer”. Es tracta de nois i noies de 13 a 16 anys, de categories Infantil i Cadet, del South Texas Soccer i l’Arizona Soccer. En total han estat 4 partits de Futbol 7 als camps de la ciutat del futbol a Tordera, conegut com Soccerland.

“Pensem que aquest tipus d’intercanvis enriqueixen l’esport i permeten als jugadors compartir experiències”

Tito Fornaguera

A més, el jove club de Lloret suma a aquesta experiència internacional, unaltre acció també internacional que va tindre lloc el passat 8 de març; es tracta de l’agermanament de l’Atletic Club Lloret amb l’Unió Esportiva Engordany d’Andorra. Tito Fornaguera, president de l’Atletic Club Lloret, i Christian Cellay, president de l’Unió Esportiva Engordany, van arribar a un acord de col·laboració entre les dues entitats. Actualment, el club andorrà juga a Primera Divisió de la Federació Andorrana de Futbol.

Els dos clubs comparteixen els principis que ha de transmetre el futbol i la potent eina que suposa per transmetre valors, aspectes educatius, socials i d’oci i, fonamentalment, que no han d’existir barreres per a la seva pràctica.

L’acord abasta l’intercanvi de coneixements i experiències en aspectes esportius, tècnics, d’organització i gestió, els mètodes formatius i la comunicació entre altres. Així mateix, implicarà el suport de les activitats esportives amb l’aportació de material, equipacions i jugadors. Les dues entitats difondran els esdeveniments i accions que facin conjuntament, i realitzaran tasques de sensibilització respecte a la importància de la col·laboració més enllà de les fronteres.

També coorganitzaran esdeveniments i accions d’intercanvi que fomentaran la relació entre Lloret i Andorra, entre d’altres, l’organització del Campus d’estiu a Lloret i a Andorra, i el viatge de final de temporada. Amb aquest acord, l’Atletic Club Lloret continua la seva tasca de solidaritat i cooperació vinculada al futbol, i el compromís per fer realitat el futbol per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button