EsportsNotícies

L’Atlètic Club Lloret i la Selecció Espanyola de futbol femení coincideixen en un stage a Segòvia

L’Atletic Club Lloret ha tingut una experiència única durant aquesta primera setmana de juliol, coincidint amb la Selecció Espanyola de Futbol Femení en un stage de futbol a Segòvia.

El club de Lloret de Mar ha passat diversos dies als camps de Los Ángeles de San Rafael (Segòvia), les mateixes instal·lacions que utilitza l’Atlètic de Madrid per a la seva pretemporada. Aquest stage ha estat dividit en dues fases: primer van treballar amb els més petits del club, els equips de Futbol 7, i posteriorment amb els jugadors de Futbol 11.

Una de les sorpreses més grans per a l’Atletic Club Lloret ha estat la presència de la Selecció Espanyola de Futbol Femení. “La nostra sorpresa ha estat coincidir amb la selecció espanyola de futbol femení, amb jugadores tan conegudes com Alexia Putellas i Aitana Bonmatí entre d’altres”, expliquen des del club.

Les jugadores del club lloretenc van tenir l’oportunitat de conèixer a les seves ídoles, interactuar amb elles i fins i tot fer-se fotos al mateix camp d’entrenament i amb l’autocar oficial. Aquesta trobada ha estat descrita com un moment inoblidable per a les joves esportistes. “Per a nosaltres va ser una satisfacció que les nostres jugadores poguessin conèixer als seus ídols. Alguna cosa que recordaran tota la vida”, afegeixen des del club.

Aquesta coincidència no només ha estat un regal per a l’equip de l’Atletic Club Lloret, sinó també una inspiració per a les futures generacions de futbolistes que somien en arribar al més alt nivell del futbol femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button