EsportsNotícies

L’Atletic Club Lloret crea el seu Primer Equip masculí per lluitar a la ‘Quarta Catalana’ per a la temporada 24/25


L’Atletic Club Lloret ha anunciat la creació del seu Primer Equip masculí per a la temporada 2024-2025, competint a la categoria “Quarta Catalana”. Aquest és un pas important per al club, que ha estat dedicat fins ara a la formació de futbol base.

La decisió de formar un Primer Equip té com a objectiu oferir una continuïtat natural als jugadors de la cantera del club, que fins ara veien finalitzar el seu pas per l’Atletic Club Lloret en acabar la seva etapa en la categoria de Juvenil. El President del club, Tito Fornaguera, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa: “Entenem que no tindria sentit que l’equip estigués format per jugadors d’altres municipis, i la nostra intenció és que la gran majoria siguin de Lloret de Mar”.

En l’actualitat, l’Atletic Club Lloret compta amb 21 equips federats i un total de 340 jugadors i jugadores. La propera temporada, el club tindrà dos equips juvenils masculins, amb la confiança que aquests jugadors s’incorporin progressivament al Primer Equip.

Els preparatius per a la configuració del nou equip ja estan en marxa, i el club ha assenyalat que l’acollida entre els joves del municipi ha estat molt positiva. Tot i que encara no s’ha revelat el nom de l’entrenador que liderarà el Primer Equip, es garanteix que serà un professional titulat amb l’experiència necessària per dirigir aquest ambiciós projecte.

Aquest nou Primer Equip competirà inicialment a Quarta Catalana, amb l’objectiu de treballar intensament per ascendir de categoria. El projecte representa no només una oportunitat per als jugadors locals, sinó també un nou capítol en la història de l’Atletic Club Lloret, marcat per la dedicació a la formació i al creixement del futbol base a Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button