ColumnesCulturaDani BruzosNotícies

L’artista Dani Bruzos, anima a participar a aquest repte artístic mundial, als veïns i veïnes de Lloret.

• Preparats/des per al Inktober?  Història i característiques d’aquest repte artístic:

Inktober és un repte creat per Jake Parker el 2009 i consisteix a fer un dibuix diari, seguint una llista oficial de paraules triades pel compte d’Instagram @inktober, durant el mes d’octubre.  Inicialment la proposta era amb llapis i tinta, però ha evolucionat, incrementant les tècniques que cada artista prefereix, (llapis de colors, retoladors, aquarel·les, … també format digital).

La paraula  INKTOBER  sorgeix de la fusió de dues paraules “INK” de tinta en anglés, sent aquesta la tècnica original amb la qual va començar el repte i “OCTOBER”, que és el mes (Octubre) en què es porta a terme aquest esdeveniment apte per totes les edads.

La finalitat és compartir les creacions artístiques en xarxes socials, sent instagram la que més activitat té, usant els hashtag #inktober i # inktober2021.

A l’Inktober no hi ha premis materials, el premi és la pràctica diària i l’evolució a l’hora de dibuixar i crear noves obres, són 31 dibuixos en tan sols un mes !!

El repte és mundial i molts il·lustradors, pintors i artistes esperen el mes d’octubre per a participar i comença el divendres 01 de octubre i acaba el diumenge 31 d’octubre.

Us animo a participar en aquest inktober2021 i a seguir els meus dibuixos, (sí, hi participaré !!), al meu compte de instagram @danielbruzos_artwork

Us deixo la llista oficial de l’inktober d’aquest any. 

Ànims i molta tinta !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button