El PobleNotíciesPolítica

L’alcalde de Lloret de Mar Adrià Lamelas, exigeix acció Immediata per la C32: “Dècades Sense Inversions en Mobilitat”

Avui, l’Alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, ha reiterat la necessitat imperiosa d’inversions en mobilitat per a la població local. En una entrevista exclusiva amb LA CIUTAT, Lamelas ha lamentat la manca d’inversions recents en aquest àmbit i ha instat la Generalitat de Catalunya a ser transparent sobre el futur del perllongament de la C-32 i altres projectes essencials.

Lamelas ha expressat el seu suport al perllongament de la C-32, destacant la importància d’aquesta infraestructura i acceptant que les opinions dividides sobre aquesta qüestió són comprensibles. “Preservar el medi ambient és un repte de tots”, ha afegit l’Alcalde, reconeixent la necessitat de debatir i trobar solucions sostenibles.

En resposta a les seves crides, l’Alcalde de Tordera, Elisabet Megias, també ha anunciat accions polítiques per reactivar el projecte de perllongament de la C-32. Megias critica que Tordera hagi estat convertit en un “cul d’ampolla” i argumenta que la pacificació de la N-II empitjoraria la circulació. Amb l’objectiu de despertar l’atenció de la Generalitat, està previst que Megias, juntament amb els alcaldes de Blanes i Lloret de Mar, faci pressió per revifar aquest projecte a principis de l’any vinent.

El projecte de perllongament de la C-32 va quedar arxivat després d’una denúncia de la plataforma “Aturem la C-32”, amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya donant la raó als ecologistes pel seu impacte ambiental. Tot i això, tant Lamelas com Megias coincideixen en la seva importància i estan determinats a impulsar aquesta qüestió a la primera línia del debat polític i mediambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button