CulturaNotícies

L’Ajuntament torna amb les visites al cementiri de Lloret guiades per la historiadora d’art Marina Garcia i Carbonell

Vida eterna a la ciutat dels morts és el nom de la visita guiada que ha organitzat pels dissabtes a les 11 del matí durant tot el mes de novembre la unitat de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret. 

Es tracta d’una visita en català que vol donar respostes al significat que té l’art funerari i que anirà a càrrec de la historiadora de l’art lloretenca, Marina Garcia i Carbonell.

Les inscripcions per participar en aquestes visites guiades s’ha de fer amb antelació i on-line clickant 👉🏻aquí. Les places són limitades.

Us deixem a continuació per anar obrint boca amb aquest document promocional, que des de SOM CULTURA han preparat per tal de potenciar diferents indrets culturals per poder visitar a Catalunya, on el cementiri de Lloret de Mar és un dels protagonistes:

La directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha dit que la visita oferirà un recorregut per la iconografia funerària del cementiri modernista de Lloret amb l’objectiu que el visitant redescobreixi, amb una altra mirada, el significat dels panteons i hipogeus i, alhora, explorar la voluntat de perpetuar la memòria d’aquells que ja no hi són a través de les seves sepultures.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button